Το γραφείο της αντιπολίτευσης το κατάπιε ο κορωνοϊός…

0
22
TEST

Διανύουμε το 15ο μήνα της διοίκησης Μανδαλιανού και ακόμη δεν έχει παραχωρηθεί στην αντιπολίτευση γραφείο και γραμματέας, όπως ο νόμος ορίζει. Ενώ η διοίκηση πολλές φορές δεσμεύτηκε ότι αυτό το θέμα θα έληγε άμεσα, το θέμα ούτε έληξε ούτε και φαίνεται πως θα λήξει. Το γραφείο της αντιπολίτευσης το κατάπιε ο κορωνοϊός.

Όμως η παραχώρηση γραφείου στην αντιπολίτευση είναι δημοκρατικό της δικαίωμα. Ο κορωνοϊός δεν μπορεί να καταπιεί τα δημοκρατικά δικαιώματα ούτε των πολιτών, ούτε των δημοτικών παρατάξεων. Μάλιστα πολύ περισσότερο σε τέτοιες συνθήκες θα έπρεπε η αντιπολίτευση να έχει γραφείο ώστε οι πολίτες να μπορούν να απευθυνθούν και σε αυτήν για σφάλματα και παραλήψεις της διοίκησης του δήμου στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και για άλλα θέματα του δήμου αφού η ζωή δεν έχει σταματήσει.

Η διοίκηση του δήμου οφείλει να παραχωρήσει στην αντιπολίτευση γραφείο και γραμματειακή υποστήριξη άμεσα και χωρίς άλλη χρονοτριβή. Ο κορωνοϊός δεν θα φύγει αύριο και η αντιπολίτευση του δήμου δεν είναι δυνατόν να περιμένει την εξαφάνιση του κορωνοϊού για να αποκτήσει το γραφείο που δικαιούται. Η δημοκρατία δεν έχει τεθεί σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού και αυτό μάλλον είναι κατανοητό από όλους.

Κιμ. Ο.