«Για κλάματα η δημοτική αρχή Λαφαζανίδη-Μανδαλιανού-Σωτηράκη»

0
5
TEST

Την παρακάτω ανάρτηση έκανε η παράταξη Καμαρινού στη σελίδα της στο facebook με τίτλο «Δύο μήνες χωρίς απαντήσεις από τον δήμαρχο»:

«Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από την δημοτική αρχή των Λαφαζανίδη-Μανδαλιανού-Σωτηράκη για τις έγγραφες ερωτήσεις που υπέβαλε η παράταξη μας στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 10 Σεπτεμβρίου 2020. Κι ενώ ο κανονισμός ορίζει σαφέστατα ότι μέσα σε ένα μήνα θα πρέπει να δίνονται έγγραφα οι απαντήσεις, κανείς απ’ ότι φαίνεται δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει. Όχι μόνο για την δική μας ενημέρωση ως αντιπολίτευση στον δήμο, όσο και για την ενημέρωση των πολιτών την οποία σε μία δημοκρατική κοινωνία δεν έχουν κανένα δικαίωμα να την στερούν.

Τα ερωτήματα που θέσαμε αφορούσαν τα ζητήματα των εργαζομένων του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, το έργο που επιτελούν οι ειδικοί συνεργάτες της “Νέας Πνοής” που προσλήφθηκαν και τα δικαστήρια στα οποία εμπλέκεται ο δήμος μας.

Εννοείται φυσικά ότι απαντήσεις θα πάρουμε. Απλά περιμένουμε να δούμε πότε θα φιλοτιμηθεί να το κάνει ο πολυάσχολος δήμαρχος που στην διακήρυξη του για να μαζέψει ψήφους στις εκλογές με παχιά λόγια έλεγε: “..Αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε την τιμητική σας προτίμηση για να πράξουμε καινούρια πράγματα, να χαράξουμε νέα πλαίσια συνεργασίας δήμου και δημοτών και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας, δεν διακατεχόμαστε από αρχομανία ή εξουσιολαγνεία, δεν είμαστε μελλοντικοί πολιτικοί καριέρας”.

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά στα προφορικά παίρνουν άριστα, αλλά στην πράξη είναι για κλάματα!!»