Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤελικά δεν πηγαίνουν οι πλούσιοι σε Μύκονο, Σαντορίνη και Ρόδο…

Τελικά δεν πηγαίνουν οι πλούσιοι σε Μύκονο, Σαντορίνη και Ρόδο…

Με τον παρακάτω σκωπτικό τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, Βασίλης Σαρρηγιαννίδης, τα όσα είπε η καθηγήτρια της Επιδημιολογίας, κυρία Αθηνά Λινού, περί της χαμηλής κοινωνικοοικονομικής τάξης περιοχή του Ευόσμου:

«Ευχαριστούμε την κ. Λινού που με την κορυφαία δήλωση της ότι ο συνωστισμός είναι φαινόμενο χαμηλοοικονομικής τάξης έβαλε ένα τέλος στους μύθους ότι οι πλούσιοι πηγαίνουν στα ελληνικά νησιά. Για να μην το κουράζουμε άλλο, βάλτε κύριοι της κυβέρνησης σε καραντίνα Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο και κάθε άλλο νησί που παρατηρείται συνωστισμός, καθώς κάθε χαμηλοοικονομικής τάξης ονειροπαρμένος που θέλει να βγάλει selfie με θέα την θάλασσα, πάει στα νησιά αυτά και μετά την πληρώνουμε όλοι μας.

ΥΓ: Ελπίζω ο κ. Μανδαλιανός που βρέθηκε πρόσφατα στην κοσμοπολίτικη Σαντορίνη μετά από αυτήν την δήλωση της να καλέσει την κ. Λινού στον όμορφο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου να διαπιστώσει ότι εδώ οι περήφανοι κάτοικοι του είναι υπόδειγμα και δεν συμβαίνουν αυτά που η ρατσιστική φαντασία της περιέγραψε!!»

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ