Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Εύοσμος είναι περιοχή χαμηλής κοινωνικοοικονομικής τάξης!

Ο Εύοσμος είναι περιοχή χαμηλής κοινωνικοοικονομικής τάξης!

Στον Εύοσμο μάλλον είμαστε Βυθουλαίες τσοκαρίες! Στον Εύοσμο είμαστε decadence! Στον Εύοσμο είμαστε παρακμιακοί! Τι άλλο να συμπεράνει κανείς ακούγοντας τα παρακάτω απίστευτα που ξεστόμισε η καθηγήτρια επιδημιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού, την Τετάρτη 19 Αυγούστου το μεσημέρι στον τηλεοπτικό σταθμό Star:

«Εκείνο που με ανησυχεί ιδιαίτερα και στον Εύοσμο, αν θυμάμαι καλά απ’ το πρόγραμμα σίτισης στα σχολεία που δίνουμε, ο Εύοσμος είναι μία χαμηλής κοινωνικοοικονομικής τάξης περιοχή, που σημαίνει ότι και οι άνθρωποι που ζούνε στην περιοχή πιθανόν να συνωστίζονται περισσότερο και πιθανόν οι δουλειές τους να είναι δουλειές που απαιτούν προσωπική παρουσία και χαμηλή δυνατότητα στη διάρκεια της δουλειάς τους να ξοδέψουν χρήματα για τη μάσκα. Αυτό είναι φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί διεθνώς και οι ίδιοι μπορεί να μεταδίδουν στα μέλη της οικογενείας τους τον ιό και οι ίδιοι να υπηρετούν σε χώρους όπως τα γηροκομεία ή άλλους χώρους και να μεταφέρεται με αυτόν τον τρόπο ο ιός και δεν έχει δοθεί ειδική προσοχή σ’ αυτό».

Τα. Σ.

Απάντηση Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στις δηλώσεις της επιδημιολόγου κ. Αθηνάς Λινού αναφορικά με τα κρούσματα στο Γηροκομείο «ΕΣΤΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ