Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠανικός της διοίκησης Μανδαλιανού από τις αποκαλύψεις Καϊτετζίδη…

Πανικός της διοίκησης Μανδαλιανού από τις αποκαλύψεις Καϊτετζίδη…

Αφαίρεσαν τον λόγο από τον Στάθη Καϊτετζίδη για να μην ακουστούν οι αποκαλύψεις!

Τσουνάμι αποκαλύψεων του Στάθη Καϊτετζίδη για το σβήσιμο κλήσεων της Δημοτικής Αστυνομίας από τους Στάθη Λαφαζανίδη και Αλέξανδρο Μανδαλιανό στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου. Ο Στάθης Καϊτετζίδης επί ένα τέταρτο της ώρας κατακεραύνωνε τη διοίκηση, αλλά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του αφαίρεσε το λόγο επικαλούμενος τη συζήτηση που έπρεπε να γίνει για το θέμα του ΤΙΤΑΝ. Δυστυχώς ο κύριος Καϊτετζίδης στο τέταρτο της ώρας που αφέθηκε να μιλήσει δεν πρόλαβε να πει ούτε ένα στοιχείο για τον τρόπο που ο Στάθης Λαφαζανίδης και ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός έσβηναν κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας. Πρόλαβε όμως και έκανε έναν μικρό πρόλογο.

Η διοίκηση Μανδαλιανού έχει πανικοβληθεί από τις αποκαλύψεις που θα έκανε ο κύριος Καϊτετζίδης αλλά δεν πρόλαβε στο τέταρτο που μίλησε. Η διοίκηση Μανδαλιανού γνωρίζει πως βρίσκεται ένα βήμα πριν την παραίτηση του δημάρχου και του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών. Απαίτηση των δημοτών είναι να δοθούν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο στον πρώην δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, κύριο Στάθη Καϊτετζίδη, όσες ώρες ή όσες ημέρες χρειαστούν για να παραθέσει τον όγκο των στοιχείων που κουβάλησε και στη χθεσινή συνεδρίαση αλλά δεν αφέθηκε να τα απαριθμήσει, αφού του δόθηκε μόνο ένα τέταρτο της ώρας. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να γίνει μία έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου με μοναδικό θέμα τα στοιχεία του κυρίου Καϊτετζίδη για το πώς έσβηναν τις κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας οι γονείς του δημάρχου και του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών.

Υπάρχουν βέβαια και κακοπροαίρετοι που λένε ότι ο κύριος Καϊτετζίδης δεν έχει στοιχεία γι’ αυτό έχει κάνει τη συγκεκριμένη υπόθεση σίριαλ που κοντεύει να ξεπεράσει σε διάρκεια την «Τόλμη και Γοητεία» και την «Λάμψη», αλλά κακοπροαίρετοι πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Ούτε η «Τόλμη και Γοητεία», ούτε η «Λάμψη» γράφτηκαν μια κι έξω. Γιατί λοιπόν τα στοιχεία για τις κλήσεις που έσβηναν ο Στάθης Λαφαζανίδης και ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός να δοθούν με τη μία; Τι έχει να κερδίσει η τέχνη από κάτι τέτοιο; Σκοπός είναι να κρατηθεί η αγωνία του κοινού σε υψηλά επίπεδα και να δοθούν τα στοιχεία στην κατάλληλη στιγμή ώστε να επέλθει η κάθαρση. Άλλωστε «ἔστιν οὖν τραγῳδία μίμησις πράξεως σπουδαίας καὶ τελείας μέγεθος ἐχούσης, ἡδυσμένῳ λόγῳ χωρὶς ἑκάστου τῶν εἰδῶν ἐν τοῖς μορίοις, δρώντων καὶ οὐ δι᾽ ἀπαγγελίας, δι᾽ ἐλέου καὶ φόβου περαίνουσα τὴν τῶν τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν»! Θα τελειώσει όμως αυτήν την τετραετία η συγκεκριμένη τραγωδία;!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ