Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔροσερός Δημοτικός Κινηματογράφος Κορδελιού Ευόσμου με νέες προβολές

Δροσερός Δημοτικός Κινηματογράφος Κορδελιού Ευόσμου με νέες προβολές

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου αφού ολοκλήρωσε την τοποθέτηση των απαραίτητων προστατευτικών μέτρων κατά του κορονοιού και μια σειρά μικρών και βελτιωτικών αισθητικών αλλαγών στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, παραδίδει στους Σινεφιλ του Δήμου μας και όχι μόνο, έναν δροσερό, άνετο και απόλυτα απολυμασμένο Δημοτικό κινηματογράφο.

« Με σεβασμό στη δημόσια υγεία και τις νέες και πρωτόγνωρες καλοκαιρινές συνθήκες, προτείνουμε μια δροσερή, ασφαλή και ποιοτική εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας για όλους όσοι μείνουν αυτό το καλοκαίρι «εντός των Τειχών» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ κ. Κώστας Αμανατιάδης , εκφράζοντας παράλληλά την λύπη του, γιατί παρ’ όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε η Διοίκηση της ΔΗΚΕΚΕ, δεν ολοκληρώθηκε η γραφειοκρατική διαδικασία μαζί με όλες τις νέες οδηγίες της πανδημίας, ώστε αυτό το καλοκαίρι να λειτουργήσει ο πρώτος θερινός κινηματογράφος στον Εύοσμο μετά από την μετά από 40 χρόνια. « Το ευχάριστο πάντως είναι ότι δρομολογήθηκαν οι ενέργειες και του χρόνου ο θερινός κινηματογράφος δεν θα είναι όνειρο θερινής νυκτός αλλά πραγματικότητα» κατέληξε ο κ. Αμανατιάδης.

Τηρώντας σχολαστικά όλους τους προβλεπόμενους όρους και οδηγίες πρόληψης, προστασίας και υγιεινής της αρμόδιας επιτροπής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας που αφορούν την αποτροπή διάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 ΚΑΙ με καθημερινό αντισηπτικό ψεκασμό όλων θέσεων και των κοινόχρηστων χώρων πριν από κάθε προβολή, ΑΝΟΙΓΕΙ την Τρίτη 13 Ιουλίου 2020 ο ΔΡΟΣΕΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Οι cinephile κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, παρακολουθώντας νέες ταινίες πρώτης προβολής από το πλούσιο πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου, σε ψηφιακή εικόνα και ήχο, σε μια αίθουσα ευρωπαϊκών προδιαγραφών με νέα άνετα καθίσματα.

Όπως είναι γνωστό στην οδό Μεγάλου Ανεξάνδρου 57, στο κτίριο που στεγάζει το “Πολιτιστικό Κέντρο” λειτουργεί κινηματογραφική αίθουσα 315 θέσεων.

Η προβολή πραγματοποιείται από υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα της Ιαπωνικής NEC, ενώ διατίθεται σύγχρονο σύστημα τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) της Eyes3Shut με ενεργά γυαλιά, που υπόσχεται άριστη κινηματογραφική εμπειρία.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 2D

Γενική Είσοδος 6€, παιδιά , φοιτητές, άνεργοι 5€, πολύτεκνοι 4€, ΑΜΕΑ 3€

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 3D

Γενική Είσοδος 7€, παιδιά , φοιτητές 6€, άνεργοι πολύτεκνοι 5€, ΑΜΕΑ 3€

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310762400 και 2310759766.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των ταινιών

pdf Πρόγραμμα ταινιών Ιουλίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ