Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Δήμος και εργαζόμενοι είναι ένα πράγμα»

«Δήμος και εργαζόμενοι είναι ένα πράγμα»

Την παρακάτω ανάρτηση με τίτλο «ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!» έκανε η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού στη σελίδα της στο facebook:
«Η πρόσφατη ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου με αιτήματα που αφορούσαν τις συνθήκες εργασίας τους, τη λήψη μέτρων προστασίας και υγιεινής, τη χορήγηση του απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού και την τήρηση αξιοκρατίας καταδεικνύει ένα μόνο πράγμα.
Ότι η σημερινή διοίκηση των δημάρχων Σωτηράκη-Λαφαζανίδη-Μανδαλιανού σχεδόν ένα χρόνο μετά τη “Νέα Πνοή” που υποσχέθηκαν ότι θα φέρουν στον ιστορικό μας δήμο, εξακολουθούν να κρατάνε τα άσχημα τερτίπια του παρελθόντος τους, αυτά που ο κόσμος είχε καταδικάσει αλλά ξαναβρίσκει μπροστά του με άλλο πρόσωπο!!
Τους είπαν να φοράνε μάσκες για να προφυλάξουν την υγεία τους, αλλά αυτοί τις φορούν για να εμπαίζουν εργαζομένους.
Δεν έχουν καταλάβει ότι Δήμος και εργαζόμενοι είναι έννοιες ταυτόσημες. Ότι οι Δημοτικές Αρχές έρχονται και παρέρχονται, ότι αυτοί που μένουν είναι οι εργαζόμενοι στους Δήμους, γι’ αυτό και ευθύνη μίας σωστής διοίκησης είναι να δημιουργήσει μία κουλτούρα συνεργασίας μαζί τους έτσι ώστε οι υπηρεσίες προς τους δημότες να έχουν συνέχεια και συνέπεια.
Ένα σχεδόν χρόνο στην διοίκηση, ακόμα μαθαίνουν αυτοί που έλεγαν πως ξέρουν!! Απίστευτοι, κωμικοί και συνάμα τραγικοί!!
Διαβάστε την ανακοίνωση των εργαζομένων και βγάλτε τα συμπεράσματα σας!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ