Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ τραγικότητα της εκτόξευσης κατηγοριών εναντίον των υπαλλήλων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Η τραγικότητα της εκτόξευσης κατηγοριών εναντίον των υπαλλήλων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Η τραγικότητα της εκτόξευσης κατηγοριών εναντίων των υπαλλήλων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου συνεχίζεται. Το γαϊτανάκι των προηγούμενων χρόνων με τις καταγγελίες σε βάρος υπαλλήλων δεν σταματά παρ’ όλο που όλες αποδείχτηκαν αβάσιμες.

Ελαφρά τη καρδία πρόσφατα ένας πρώην δήμαρχος, ο κύριος Καϊτετζίδης, κατηγόρησε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό έναν πρώην δήμαρχο, τον Στάθη Λαφαζανίδη, και έναν πρώην αντιδήμαρχο, τον Αλέξανδρο Μανδαλιανό, ότι σβήνουν κλήσεις. Όμως δικαιοδοσία να σβήσουν κλήσεις δεν έχουν ούτε οι πρώην ούτε οι νυν δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι. Κλήσεις σβήνει μόνο επιτροπή Δημοτικών Αστυνομικών που εξετάζει ενστάσεις. Ουσιαστικά δηλαδή ο κύριος Καϊτετζίδης εκτόξευσε μομφή εναντίον των υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας ότι αποδέχονται την παρέμβαση των κυρίων Στάθη Λαφαζανίδη και Αλέξανδρου Μανδαλιανού προκειμένου να σβήσουν κλήσεις.

Ελαφρά τη καρδία ένας άλλος πρώην αντιδήμαρχος επί πολλά χρόνια, ο κύριος Καμαρινός, κατηγόρησε ονομαστικά σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που μεταδιδόταν ζωντανά διαδικτυακά, μια υπάλληλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας πως, αντί να δουλεύει στην καθαριότητα, κάθεται σε γραφείο. Η υπάλληλος αυτή όμως δουλεύει καθημερινά σε απορριμματοφόρο.

Δυστυχώς πολιτικοί παράγοντες της αντιπολίτευσης στην προσπάθεια να αντιπαρατεθούν με τη διοίκηση εμπλέκουν υπαλλήλους του δήμου. Μπορεί όμως να λειτουργήσει ο δήμος όταν οι υπάλληλοι φοβούνται πως ανά πάσα στιγμή, στα πλαίσια της πολιτικής αντιπαράθεσης των παρατάξεων, μπορεί να απευθυνθεί μομφή και στους ίδιους; Ίσως θα πει κανείς ότι μπορεί οι κύριοι Καϊτετζίδης και Καμαρινός να ξέφυγαν λίγο, αλλά αυτό να μην ήταν στις προθέσεις τους. Τόσες ημέρες όμως μετά δεν ακούστηκε ένα συγνώμη. Ο κύριος Καϊτετζίδης μάλιστα επέμεινε στις καταγγελίες του.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ