Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΒγαίνουμε στα μπαλκόνια και χειροκροτάμε την απαίτηση επιστροφής του επιδόματος για βαριά...

Βγαίνουμε στα μπαλκόνια και χειροκροτάμε την απαίτηση επιστροφής του επιδόματος για βαριά και ανθυγιεινή εργασία…

Σήμερα στις 9 το βράδυ βγαίνουμε όλοι στα μπαλκόνια και χειροκροτάμε όσους απαιτούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν το επίδομα που πήραν για βαριά και ανθυγιεινή εργασία, όχι γιατί δεν το δικαιούνταν αλλά επειδή στη βεβαίωση που τους δόθηκε από τους προϊσταμένους τους έγραφε «αποκλειστική εργασία» και όχι «πλήρης και αποκλειστική εργασία»!

Σήμερα στις 9 το βράδυ βγαίνουμε όλοι στα μπαλκόνια και χειροκροτάμε όσους με τις καταγγελίες τους οδήγησαν στην παραπάνω απαίτηση του κράτους από εργαζόμενους να επιστρέψουν το επίδομα το οποίο έλαβαν για βαριά και ανθυγιεινή εργασία.

Σήμερα στις 9 το βράδυ βγαίνουμε όλοι στα μπαλκόνια και χειροκροτάμε πιο πολύ εκείνο το παλικάρι το οποίο έλεγε πως διαφωνεί με το νόμο που συρρικνώνει και καταργεί τα βαριά και ανθυγιεινά επειδή είναι άδικος, αλλά που ταυτοχρόνως τόνιζε πως μέχρι να καταργηθεί αυτός ο νόμος από τη Βουλή θα φροντίζει για την εφαρμογή του. Χειροκροτάμε λοιπόν το παλικάρι το οποίο πάλευε για την κατάργηση ενός άδικου νόμου που όμως ταυτόχρονα φρόντιζε για την εφαρμογή του, καταγγέλλοντας όποιον πίστευε ότι δεν τον εφαρμόζει σωστά!

Σήμερα στις 9 το βράδυ βγαίνουμε όλοι στα μπαλκόνια και μιας που θα χειροκροτήσουμε, χειροκροτάμε και εκείνο το άλλο μεγάλο παλικάρι που μια τέτοια ημέρα έθετε τη μισή χώρα στο γύψο και την άλλη μισή επί της χειρουργικής κλίνης! Τρόπον τινά και η απαίτηση επιστροφής του επιδόματος βαρέος και ανθυγιεινού από εργαζόμενους είναι αποτέλεσμα μιας χειρουργικής πράξης επί κάποιας χειρουργικής κλίνης…

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ