Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΨηφιακό κέντρο πληροφόρησης σχετικά με τα εναλλακτικά καύσιμα, από το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ...

Ψηφιακό κέντρο πληροφόρησης σχετικά με τα εναλλακτικά καύσιμα, από το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας

Από το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

«Ανοιχτή πληροφόρηση, διαθέσιμη στο κοινό μέσα από τον ιστότοπο coprocessing.titan.gr

Ένα ολοκληρωμένο κέντρο πληροφόρησης σχετικά με τα εναλλακτικά καύσιμα, με σημείο αναφοράς τον νέο  ιστότοπο coprocessing.titan.gr, παρουσιάζει  το  εργοστάσιο  ΤΙΤΑΝ  Ευκαρπίας.  Στον  ιστότοπο φιλοξενούνται πληροφορίες διαθέσιμες και προσβάσιμες απ’ όλους, οι οποίες και θα επικαιροποιούνται σε συνεχή βάση, με στόχο την πλήρη διαφάνεια και άμεση ενημέρωση του κοινού για θέματα ενδιαφέροντος.

Αφετηρία της παρουσίασης είναι η δραστηριότητα του εργοστασίου Ευκαρπίας, σημείο αναφοράς στην τοπική ανάπτυξη και η προσήλωση στη διαχρονική επίτευξη άριστων περιβαλλοντικών επιδόσεων.

Κεντρικές ενότητες αποτελούν η συνεπεξεργασία εναλλακτικών καυσίμων, βιώσιμη και ασφαλής λύση που χρησιμοποιείται από  την  τσιμεντοβιομηχανία  διεθνώς, για  περισσότερα  από  40  χρόνιαη αίτηση τροποποίησης περιβαλλοντικών όρων μαζί με τα σχετικά επιστημονικά στοιχεία και μελέτες, ενημερωτικά γραφήματα (infographic), γλωσσάρι για την καλύτερη κατανόηση επιστημονικών όρων και ενότητα με συχνές ερωτήσεις.

Η δημιουργία του ιστότοπου ήταν μία από τις δεσμεύσεις που ανέλαβε να υλοποιήσει ο Τιτάνας προς την τοπική κοινωνία, όπως είχε αναφέρει σε επιστολή του προς τους όμορους Δήμους στις 9 Απριλίου 2020. Άλλες  δεσμεύσεις, οι  οποίες και  αυτές  θα υλοποιηθούν  είναι  η ειδική  ανοιχτή  πλατφόρμα  που θα ενεργοποιηθεί με την έγκριση της τροποποίησης των περιβαλλοντικών όρων και στην οποία θα αναρτούμε τις  μετρήσεις  των  αέριων  εκπομπών  του  εργοστασίου,  η  δωρεά  σταθμών  μέτρησης  της  ποιότητας ατμόσφαιρας, ώστε να συμπληρωθεί το υφιστάμενο δίκτυο σταθμών που διαθέτει η πόλη, καθώς και η συνεισφορά μας σε προγράμματα προώθησης της ανακύκλωσης και η υλική υποστήριξή μας ώστε αυτά να τεθούν σε λειτουργία.

Επισκεφθείτε το Κέντρο Πληροφόρησης σχετικά με τα εναλλακτικά καύσιμα coprocessing.titan.gr για να μάθετε περισσότερα και να δείτε το σχετικό υλικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ