Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενημερωμένος για τις σκανδαλοθηρικές ερωτήσεις στη Βουλή

Τελικά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενημερωμένος για τις σκανδαλοθηρικές ερωτήσεις στη Βουλή

Τελικά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενημερωμένος για τις σκανδαλοθηρικές ερωτήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή σχετικά με τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Τελικά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενημερωμένος για τη λάσπη που πετούσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή εναντίον του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Εμείς σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Ιανουαρίου 2020. Η εμμονική υπεράσπιση ανθρώπων που κατήγγειλαν εργαζομένους και αιρετούς του δήμου για σκάνδαλα από τους δημοτικούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο αυτό δείχνει. Εάν ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ενημερωμένος τότε, θα έπρεπε να είναι πολύ προσεχτικός τώρα και δεν είναι. Και επειδή θα πουν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ ότι τους υπεράσπιζαν ως εργαζομένους, εμείς θα αντιτείνουμε το ερώτημα περί του πού βρίσκονται οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ όταν ακόμα και σήμερα σέρνονται εργαζόμενοι του δήμου στα δικαστήρια εξαιτίας των καταγγελιών. Εκείνοι δεν είναι εργαζόμενοι προς υπεράσπιση; Δεν τους είδαμε όμως τους δημοτικούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ καμιά φορά, αφού η ευαισθησία τους είναι επιλεκτική.

Αλλά και τότε, όταν γίνονταν οι ερωτήσεις στη Βουλή, οι τοπικοί δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ, με εξαίρεση την κυρία Αγαθαγγελίδου που τώρα είναι περιφερειακή σύμβουλος, δεν πήραν ευθεία θέση εναντίον των ερωτήσεων, των καταγγελιών και των δικαστικών αγώνων σε βάρος εργαζομένων. Μόνο προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δεν τους ρώτησε κανείς κι ότι αυτοί είναι αθώοι του αίματος. Ας αφήσουν τα παραμύθια οι τοπικοί Συριζαίοι ότι δεν γνώριζαν για τις ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή σε βάρος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Μια χαρά ενημερωμένοι ήταν, μια χαρά ήθελαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά όλη αυτή τη βρώμικη ιστορία σε βάρος του δήμου και αυτό φαίνεται από τη συνολική τους στάση και προπαντός από τη στάση των δημοτικών συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Ιανουαρίου 2020.

Η συμπεριφορά των δημοτικών συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της 28ης Ιανουαρίου ήταν προκλητικότατη και την θεωρούμε τέτοια επειδή πλέον έχουν καταπέσει οι καταγγελίες για σκάνδαλα σε βάρος του δήμου. Και σκεφτείτε πόσο οι τοπικοί Συριζαίοι ήταν ανενημέρωτοι για τις ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, όταν ακόμα και τώρα που οι καταγγελίες η μία μετά την άλλη πηγαίνουν στο αρχείο, παρουσιάζονται αμετανόητοι. Αυτά ας τα δούνε οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που σύρθηκαν στα δικαστήρια εξαιτίας των ερωτήσεων του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή και ας τα αξιολογήσουν. Και οι τοπικοί Συριζαίοι ας σταματήσουν να παίζουν τον παπά… εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς, γιατί η κοροϊδία άλλο δεν περνάει.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ