Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ παράταξη Γιαννακόπουλου αρνήθηκε να πάρει θέση για τον περσινό ισολογισμό απολογισμό!

Η παράταξη Γιαννακόπουλου αρνήθηκε να πάρει θέση για τον περσινό ισολογισμό απολογισμό!

Η παράταξη Γιαννακόπουλου θεωρεί πως στην πολιτική δεν υπάρχει συνέχεια! Η παράταξη Γιαννακόπουλου, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 30ης Σεπτεμβρίου 2019, αρνήθηκε να δώσει θετική ή αρνητική ψήφο στο θέμα του περσινού ισολογισμού απολογισμού του δήμου Κορδελιού Ευόσμου! Η εξήγηση του κυρίου Γιαννακόπουλου για τη στάση της παράταξής του ήταν ότι αυτή δεν υπήρχε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο! Δεν υπήρχε όμως και η παράταξη του δημάρχου, Κλεάνθη Μανδαλιανού! Θα έπρεπε με τη λογική του κυρίου Γιαννακόπουλου το θέμα του περσινού ισολογισμού απολογισμού του δήμου ούτε καν να εισαχθεί στο δημοτικό συμβούλιο;! Μα αυτό δεν γίνεται!!

Οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου ακόμα κι αν δεν συμμετείχαν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο είναι υποχρεωμένες να μελετήσουν τα θέματα τα οποία αφορούν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και να τα υπερψηφίσουν ή να τα καταψηφίσουν αιτιολογώντας τη στάση τους. Η καταψήφιση λόγω απουσίας δεν ταιριάζει σε πολιτικά όντα. Τέτοιες συμπεριφορές είναι απλώς «λεβεντιές» γιατί μεταφέρουν τις συμπεριφορές του Βασίλη Λεβέντη σε τοπικό επίπεδο και δεν βοηθούν καθόλου το δημοτικό συμβούλιο και κατά προέκταση το δήμο και τους κατοίκους του.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ