Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΚινητοποίηση 90 απολυμένων συμβασιούχων της ΕΥΑΘ με αίτημα την επαναπρόσληψή τους

Κινητοποίηση 90 απολυμένων συμβασιούχων της ΕΥΑΘ με αίτημα την επαναπρόσληψή τους

Σε αποκλεισμό της εισόδου του κτιρίου της ΕΥΑΘ, επί της Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας 26 Μάρτη, οι 90 συμβασιούχοι (εργαζόμενοι με μπλοκάκι) που πρόσφατα απολύθηκαν. Διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους, μόνιμη και σταθερή δουλειά, με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Όπως τονίζουν, με βάση και το οργανόγραμμα της εταιρείας και οι 90 εργαζόμενοι μπορούν να προσληφθούν, όντας απαραίτητοι για την πλήρη λειτουργία των υποδομών της ΕΥΑΘ.

Στο πλευρό τους βρέθηκε και σήμερα αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στον αγώνα τους. Παράλληλα, τους κάλεσαν να συμμετάσχουν στην αγωνιστική απάντηση ενάντια στην «αναπτυξιακή» φιέστα της κυβέρνησης για την Κεντρική Μακεδονία, που οργανώνουν ταξικά σωματεία της Θεσσαλονίκης, με συγκέντρωση την Τετάρτη 28 Μάρτη στις 6.00 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας (Βαρδάρης), από όπου θα ξεκινήσει πορεία προς το χώρο πραγματοποίησης του περιφερειακού συνεδρίου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί την ίδια μέρα με την ομιλία του πρωθυπουργού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ