Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤμήμα Μουσικής Προπαιδείας και Τμήμα Ορχήστρας- Χορωδίας για παιδιά Εφήβους και Νέους 

Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας και Τμήμα Ορχήστρας- Χορωδίας για παιδιά Εφήβους και Νέους 

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Διοικητικών Υπηρεσιών  Διαφάνειας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης , Πολιτισμού & Αθλητισμού, ανακοινώνουν ότι από τη φετινή χρονιά στα Επιμορφωτικά Προγράμματα  θα λειτουργήσουν δύο ακόμη νέα τμήματα .

Πρόκειται για το Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας και το Τμήμα Ορχήστρας για Παιδιά και Νέους.

Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας:

Τα Νήπια και τα μικρά παιδιά ( 4- 6 ετών)   με εύκολο, απλό, ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο θα μάθουν  να χρησιμοποιούν το σώμα, τη φωνή και απλά μουσικά  όργανα ρυθμού, μεταλλόφωνο, ξυλόφωνο αλλά και αρμόνιο.

Στόχος αυτού του τμήματος είναι μέσα  σε σύντομο χρονικό διάστημα  τα παιδιά να μπορούν να «ακούν» και να αποδίδουν απλούς ρυθμούς και μελωδίες, γνωρίζοντας παράλληλα τον οπτικο-γραφικό συμβολισμό τους έτσι ώστε να  αποκτήσουν την δυνατότητα  ατομικής και  ομαδικής  έκφρασης  μέσα από την Ορχήστρα –  Χορωδία «Carl Orff».

Τμήμα Ορχήστρας- Χορωδίας για παιδιά  Εφήβους και Νέους

Τα επιμορφούμενα μέλη σε αρχικό ή προχωρημένο στάδιο γνώσης μουσικού οργάνου ( ρυθμικού – μελωδικού) ή που θέλουν μόνο να τραγουδούν θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να εκφραστούν ομαδικά φτιάχνοντας μουσικό συγκρότημα με ποικίλλο  ρεπερτόριο.

Πληροφορίες: 6948 037 190 Θ. Ζουμπούλης,  2313300 338 ΔΕΚΕΚΕΚΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ