Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ κόμβος της Μαιάνδρου καταλήφθηκε από εξωγήινους!

Ο κόμβος της Μαιάνδρου καταλήφθηκε από εξωγήινους!

maiandroy-perifereiakh-ufo

Ενώ ο κόμβος της Μαιάνδρου με την περιφερειακή οδό θα άνοιγε την Μεγάλη Πέμπτη του 2016, τελικά δεν άνοιξε γιατί έπρεπε να δοκιμαστούν τα φανάρια και υπήρχε κίνδυνος ατυχημάτων εξαιτίας την μεγάλης εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.

Ο λόγος για τον οποίον το άνοιγμα του κόμβου της Μαιάνδρου προς όλες τις κατευθύνσεις παρατάθηκε ήταν σοβαρός. Επειδή όμως η Μεγάλη Πέμπτη πέρασε και η έξοδος των εκδρομέων των Χριστουγέννων του 2016 αργεί αρκετούς μήνες, μάλλον θα πρέπει ο κόμβος, ο οποίος εδώ και δυο μήνες είναι έτοιμος, να παραδοθεί σε χρήση! Επειδή όμως δεν παραδίδεται χρειάζεται ένας σοβαρός λόγος για να δικαιολογηθεί η παράταση της ταλαιπωρίας των οδηγών που χρησιμοποιούν τον κόμβο!

Για να μη μπουν οι αρμόδιοι φορείς στην βάσανο εξεύρεσης μιας καλής δικαιολογίας, φρόντισαν οι εξωγήινοι για λογαριασμό τους, καταλαμβάνοντας τον κόμβο της Μαιάνδρου με την περιφερειακή οδό. Η παράδοση του κόμβου της Μαιάνδρου θα γίνει λοιπόν όταν αποσυρθούν οι εξωγήινοι! Για να μην αδικήσουμε όμως τους αρμόδιους φορείς, πρέπει να επισημάνουμε ότι κάνουν τεράστιες προσπάθειες συνεννόησης με τους εξωγήινους, ώστε αυτοί να αποσυρθούν από τον κόμβο και μάλιστα χωρίς να προξενήσουν ζημιές, που θα παρατείνουν την παράδοσή του έως την Μεγάλη Πέμπτη του 2116!

Το ερώτημα είναι αν οι τελικά οι Νεφελίμ θα κόψουν το νερό από τμήματα του Ευόσμου, της Ευκαρπίας κι ολόκληρη την Νικόπολη!

Ας ελπίσουμε ότι οι εξωγήινοι θα αποχωρήσουν άμεσα από τον κόμβο της Μαιάνδρου, ώστε αυτός επιτέλους να αποδοθεί στους πολίτες και ότι οι Νεφελίμ δεν θα κόψουν το νερό από τις περιοχές που έχει ανακοινωθεί!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ