Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ κόμβος της Μαιάνδρου να ανοίξει αμέσως

Ο κόμβος της Μαιάνδρου να ανοίξει αμέσως

perifereiakh-odos-maiandroy-kyklikh-poreia

Πέρασαν δύο μήνες συν δώδεκα ημέρες από τότε που ολοκληρώθηκε ο κόμβος της Μαιάνδρου! Ο κόμβος της Μαιάνδρου στην περιφερειακή οδό είναι έτοιμος εδώ και τόσον καιρό, αλλά δεν δίνεται στην κυκλοφορία, προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών και να αποσυμφορηθούν οι κόμβοι της Μακρυγιάννη και του Κορδελιού! Γιατί;! Γιατί δεν υπάρχει αρμόδιος υπάλληλος να παραλάβει το έργο!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες σε διάφορα έργα εξαιτίας της έλλειψης χρημάτων ή εξαιτίας τεχνικών δυσκολιών! Ξέραμε ότι έργα καθυστερούσαν να παραδοθούν στους πολίτες διότι αργούσε η υλοποίησή τους! Αλλά ότι υπάρχουν έτοιμα έργα τα οποία δεν παραδίδονται σε χρήση γιατί δεν υπάρχει κάποιος να τα παραλάβει, ενώ είναι απολύτως έτοιμα, το ακούμε για πρώτη φορά!

Η διοίκηση του δήμου να κάνει να αδύνατα δυνατά «χτυπώντας τη γροθιά της», όπου χρειάζεται για να ανοίξει άμεσα ο κόμβος της Μαιάνδρου! Προφανώς τα αρμόδια πολιτικά όργανα για την παράδοση του έργου δεν συγκινούνται από τις φιλότιμες προσπάθειες του αντιδημάρχου τεχνικών έργων του δήμου, Σάκη Δανηϊλίδη! Μάλλον χρειάζεται η διοίκηση, ζητώντας και την συνδρομή της αντιπολίτευσης, να πιέσει πιο δυναμικά ώστε άμεσα να ανοίξει ο κόμβος της Μαιάνδρου! Δεν είναι δυνατόν ένα έργο αποπερατωμένο που θα δώσει κυκλοφοριακή ανάσα στο δήμο να καθυστερήσει να παραδοθεί ούτε μία επιπλέον μέρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ