Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΜε κάθε επισημότητα θα εορταστεί η 25η Μαρτίου στο δήμο Κορδελιού -...

Με κάθε επισημότητα θα εορταστεί η 25η Μαρτίου στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

25-martioy-1821
Με κάθε επισημότητα θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της εθνικής και θρησκευτικής επετείου της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, όπου θα πραγματοποιηθούν δύο παρελάσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

Πανηγυρικές θα είναι οι εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στη Δημοτική Ενότητα Εύοσμου, λόγω του εορτασμού του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 10.30 π.μ. θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα. Θα ακολουθήσει (11.00 π.μ.) επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πλατείας Δημαρχείου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο υποψήφιος Δρ Θεολογίας-εκπαιδευτικός του 3ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου κ. Νικόλαος Τσιαδήμος.

Η μαθητική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 π.μ. στην οδό Μ. Αλεξάνδρου.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων ολοκληρώνεται με τη Λαμπαδηφορία του 6ουΔιαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου (έναρξη στις 6.30 μ.μ.)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Η επίσημη δοξολογία για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα τελεστεί στις 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Ελευθερίου Κορδελιού. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Δ/ντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου-Κορδελιού κ. Ιωάννης Δουλάμης.

Στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Παύλου Μελά (πλατεία Σκρα), ενώ η μαθητική παρέλαση θα γίνει στις 11.00 π.μ. στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ