Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ1η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Κορδελιού - Ευόσμου

1η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Κορδελιού – Ευόσμου

biblia

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου, στο πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου Μ. Αλεξάνδρου 57 2ος όροφος.

Στο επίκεντρο της πρώτης συνάντησης θα τεθεί το μυθιστόρημα του δημοφιλούς σύγχρονου Ιάπωνα Συγγραφέα και μεταφραστή Χαρούκι Μουρακάμι με τίτλο ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΔΑΣΟΣ των εκδόσεων Ψυχογιός, τα πρώτα κεφάλαια του οποίου ο ιάπωνας Συγγραφέας τα έγραψε στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου συνεχίζεται για 5η χρονιά και έχει στόχο μέσα από την ανάγνωση βιβλίων, την ανταλλαγή απόψεων και τον σχεδιασμό φιλαναγνωστικών δραστηριοτήτων να λειτουργεί και ως ένας ευχάριστος και εποικοδομητικός τρόπος διαχείρισης του ελευθέρου χρόνου .

Η Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας και η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου καλεί όλα τα μέλη της αλλά και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συντροφιά των φίλων του Βιβλίου να συμμετέχουν στις συναντήσεις της Λέσχης, δηλώνοντας συμμετοχή στο τηλέφωνο: 2310 762400 (Προϊσταμένη Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου κ. Φούλη Τσαπανίδου).

Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και απολαμβάνουν το διάβασμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ