Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟλοκληρώθηκε η δράση «Εμβολιάζομαι και Ζωγραφίζω»

Ολοκληρώθηκε η δράση «Εμβολιάζομαι και Ζωγραφίζω»

eyosmos-emboliazomai-zwgrafizw-2

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση που διοργάνωσε το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Ευόσμου και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας με τίτλο «Εμβολιάζομαι και Ζωγραφίζω».

Η δράση έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου και περιλάμβανε έκθεση ζωγραφικής με έργα των παιδιών που φιλοτεχνήθηκαν κατά τη διάρκεια εμβολιασμού τους στο Εμβολιαστικό Τμήμα του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Εύοσμου. Πρόκειται για την ομώνυμη πρωτοβουλία που υλοποιείται εδώ και τέσσερα χρόνια και σαν στόχο έχει την εξοικείωση των παιδιών με τον εμβολιασμό και την κατανόηση της σπουδαιότητάς του στην υγεία.

Στο πλαίσιο λειτουργίας της έκθεσης ζωγραφικής, έλαβε χώρα η παρουσίαση οπτικοποιημένου παραμυθιού “Ο Εμβολιούλης και το μυστικό της Φρουτοπίας” του Ευγένιου Τριβιζά, σε σκίτσα Ν. Μαρουλάκη. Την παρουσίαση παρακολούθησαν με ενθουσιασμό οι μαθητές του 3ου, 6ου και 17ου Νηπιαγωγείων Ευόσμου που είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τα οφέλη του εμβολιασμού αλλά και να ψυχαγωγηθούν με την παρουσία του Κοκκινομυτούλη, της μασκότ του αντιφυματικού εμβολιασμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ