Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 8ου δημοτικού παιδικού σταθμού

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 8ου δημοτικού παιδικού σταθμού

eyosmos-8os-paidikos-stathmos

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας με την Πρόεδρο του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ κ. Σοφία Τριανταφυλλίδου και παρουσία των παιδιών και των γονέων τους, εγκαινίασαν τον 8ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό επί της οδού Κοσμά Αιτωλού σ’ έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο 220τμ.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Ευόσμου μεταξύ άλλων τόνισε «Κάτω από αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες ο Δήμος μας δίνει τη δική του μάχη προκειμένου να καταφέρει να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό για τους δημότες και ιδιαίτερα για τα παιδιά, που αποτελούν το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι της κοινωνίας μας. Η ίδρυση και η λειτουργία του νέου αυτού παιδικού σταθμού μέσα σε αυτό το δραματικό οικονομικό περιβάλλον, αποτελεί τρανή απόδειξη της ευαισθησίας αλλά και της βούλησης του δήμου μας να σταθεί στο πλευρό της εργαζόμενης μητέρας που αγωνίζεται για να να μεγαλώσει τα παιδιά της».

Στην ομιλία της η Πρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ κ. Σοφία Τριανταφυλλίδου αφού αναφέρθηκε στη λειτουργία των παιδικών σταθμών και στα καινοτόμα προγράμματα που εφαρμόζουν ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου για το διαρκές ενδιαφέρον για την συνεχή ηθική – υλική συμπαράσταση του και ειδικότερα για τις καταλυτικές του παρεμβάσεις στην ολοκλήρωση του έργου, τις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για την άψογη συνεργασία και όλο το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών που με απίστευτο επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης εργάστηκαν και συνεργάσθηκαν προς όφελος των παιδιών. Η Πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά και την πολυεθνική εταιρία ΙΚΕΑ η οποία ήταν ο χορηγός του εξοπλισμού του παιδικού σταθμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ