Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠροεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Εύοσμο

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Εύοσμο

zarianopoylos-eyosmos

Σε προεκλογική συγκέντρωση μίλησε το βράδυ της Πέμπτης 3 Σεπτέμβρη, ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής και υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης στον Εύοσμο.

Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε εξολοκλήρου τη θέση του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Λαφαζάνης και η Λαϊκή Ενότητα τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ,  για να ξαναπαίξει τον ίδιο ρόλο στο σύστημα, της ελεγχόμενης αντιπολίτευσης, της χρήσιμης «αριστεράς», του αναχώματος στη ριζοσπαστικοποίηση του λαού, του εμποδίου του λαϊκού δρόμου προς το ΚΚΕ, τον μεγάλο ανυποχώρητο εχθρό της κοινωνίας της εκμετάλλευσης, της φτώχειας και της εξαθλίωσης».

Υπογράμμισε ότι «στις προηγούμενες εκλογές η ψήφος πολλών ανθρώπων πήγε στη Χρυσή Αυγή, που ουσιαστικά όπλισε ακόμα περισσότερο το δολοφονικό χέρι των δολοφόνων του Π. Φύσσα, των δολοφόνων που χτύπησαν τους συντρόφους μας στο Πέραμα, το χέρι αυτών που προσφέρονται στο κεφάλαιο και τους βιομήχανους να χτυπήσουν απεργούς εργάτες γιατί διαμαρτύρονται επειδή είναι απλήρωτοι». «Η Χρυσή Αυγή πρέπει να εξαφανιστεί από την κάλπη, την ψήφο, τους χώρους δουλειάς, τις γειτονιές», υπογράμμισε χαρακτηριστικά καλώντας το λαϊκό εργατικό κίνημα να την απομονώσει.

Πρόσθεσε ότι «μπροστά στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη, όλα ανεξαιρέτως τα άλλα κόμματα –πλην ΚΚ – ψαρεύουν πάλι σε θολά νερά. Απευθύνονται πάλι σε όλους τους Έλληνες, τους ελάχιστους πλούσιους και τα εκατομμύρια φτωχούς, με εθνική ενότητα, να τα στηρίξουν, να πάνε την Ελλάδα στην περίφημη «ανάπτυξη». Αυτοί που κατέστρεψαν το λαό υπογράφοντας μνημόνια (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ και βέβαια η κυβερνώσα «πρώτη φορά αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ), υπόσχονται ότι οι ίδιοι θα τον σώσουν καταργώντας τα δικά τους μνημόνια μέσω της πιστής εφαρμογής τους, δηλαδή τα εκτελεστικά αποσπάσματα θα αναστήσουν αυτούς που εκτέλεσαν.

Τώρα, κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ξέρει, δεν είδε, δεν άκουσε. Τώρα κάθε ψήφος στα κόμματα αυτά είναι συνειδητή ψήφος στο πιο άθλιο ψέμα. Για αυτό ενισχύστε τώρα με ψήφο στο ΚΚΕ τη μόνη ψήφο που δεν πάει χαμένη, που δεν στρέφεται κατά του λάου αλλά τον δυναμώνει και θα τον κάνει νικητή στο τέλος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ