Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑθλιότητες σε βάρος της Δροσιάς Δημητρίου

Αθλιότητες σε βάρος της Δροσιάς Δημητρίου

Επιλέξαμε να δημοσιεύσουμε την πιο «ήπια» φωτογραφία κι αυτήν «λογοκριμένη»!

Μια φοβερή αθλιότητα διαπράχθηκε σε βάρος της Δροσιάς Δημητρίου, προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, ξημερώματα 28ης Οκτωβρίου! Μέσα στο σκοτάδι κάποιοι «κουκουλοφόροι» γέμισαν τους τοίχους του σχολείου απέναντι από το σπίτι της με υβριστικά συνθήματα και απειλές σε βάρος της.

Η στοχοποίησή της, η υπόδειξη του σπιτιού της και η προσπάθεια εκφοβισμού της ίδιας και της οικογένειάς της από κάποιους ανεγκέφαλους οπαδούς είναι μια πράξη που δεν μπορεί παρά να είναι απολύτως καταδικαστέα απ’ όλους. Ο τραμπουκισμός σε βάρος της κυρίας Δημητρίου αναδεικνύει το πρόβλημα των «οπαδικών στρατών» των οποίων τα «κέφια» αν δεν πραγματοποιηθούν είναι ικανοί να φτάσουν στα άκρα.

Δυστυχώς αντί να εξαλειφτεί ο χουλιγκανισμός από τα γήπεδα, μεταφέρεται με ευκολία και έξω από αυτά! Οι πραγματικοί φίλαθλοι μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία πρέπει να απομονώσουν τους τραμπούκους κουκουλοφόρους και να τσακίσουν τέτοιες ενέργειες εν τη γενέσει τους. Άλλωστε είμαστε σίγουροι ότι κανένας πραγματικός φίλαθλος δεν θα ήθελε να χρεωθεί τις αθλιότητες που γράφτηκαν από ανεγκέφαλους σε βάρος της κυρίας Δημητρίου.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ