Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΚινητοποίηση αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ στο Άγαλμα του Βενιζέλου

Κινητοποίηση αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ στο Άγαλμα του Βενιζέλου

Αγωνιστική κινητοποίηση, ενάντια στον αφανισμό των μικρών και αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, διοργανώνει και η Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ, την Τετάρτη 1η Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ με ανακοίνωσή της καλεί τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουν αγωνιστικό «παρών» στις αγωνιστικές δράσεις, υπογραμμίζοντας: «Με παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα χτίζουν την ανάκαμψη, τσακίζουν τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου (…) Είναι δική σου υπόθεση να πυκνώσουν οι γραμμές του αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ, που μας οδηγεί συντεταγμένα στη γενικευμένη ανασφάλεια, στα χρέη και τα λουκέτα. Μαζικοποιώντας τα σωματεία μας, παίρνοντας αγωνιστικές αποφάσεις, μπορούμε να ορθώσουμε εμπόδια».

Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί τους αυτοαπασχολούμενους να μη συμβιβαστούν με τον εφιάλτη των καθημερινών χρεών. Διεκδικεί: Ένταξη των αυτοαπασχολούμενων στο αφορολόγητο. Τέρμα στη φοροληστεία από το πρώτο ευρώ. Τέρμα στις κατασχέσεις και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Τέρμα στις νέες περικοπές σε συντάξεις – παροχές – επιδόματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ