Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΦυσικά ο Στάθης Καϊτετζίδης δεν υλοποιεί τους στόχους της Συμμαχίας Πολιτών

Φυσικά ο Στάθης Καϊτετζίδης δεν υλοποιεί τους στόχους της Συμμαχίας Πολιτών

Ο Στάθης Καϊτετζίδης, πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου των Οσμών, όταν προσχώρησε στην παράταξη Αλεξανδρίδη, είχε πει σε συνέντευξή του στη EURO τηλεόραση πως θα συμμετάσχει σε ψηφοδέλτιο νίκης για να υλοποιήσει όλα αυτά για τα οποία πάλεψε και από το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών.

Τι έκανε ο κύριος Καϊτετζίδης στους πρώτους έξι μήνες διοίκησης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη Αλεξανδρίδη;

Τι από τα παραπάνω που έκανε ο κύριος Καϊτετζίδης ήταν στόχος της Συμμαχίας Πολιτών, με την οποία ήταν δημοτικός σύμβουλος κατά τη διοίκηση του δήμου από την παράταξη Μανδαλιανού;

Απολύτως τίποτα. Η Συμμαχία Πολιτών είναι σίγουρο ότι δεν πάλεψε για να αυξηθούν τα Ανταποδοτικά Τέλη, δεν πάλεψε για να λαμβάνει ο δήμος χορηγίες από τα ΕΛΠΕ, δεν πάλεψε για να γίνουν νέες μετρήσεις, ενώ υπήρχαν οι προηγούμενες μετρήσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο κύριος Καϊτετζίδης δεν εντάχθηκε στην παράταξη Αλεξανδρίδη για να υλοποιήσει αυτά για τα οποία πάλευε η Συμμαχία Πολιτών. Ο κύριος Καϊτετζίδης πήγε με την παράταξη Αλεξανδρίδη για να γίνει εξουσία, όμως ήταν βολικό να αποχωρήσει από τη Συμμαχία Πολιτών λέγοντας παραμύθια για κοινούς στόχους.

Δεν θα μπορούσε όμως να αποδειχθεί διαφορετικός ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας, ο οποίος επί πάνω από μια δεκαετία δεν έλεγε ούτε στη Συμμαχία Πολιτών ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού είχε ζητήσει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ το 2009 από τη Διεύθυνση Γεωργίας, αποπροσανατολίζοντάς τους και αναγκάζοντάς τους να αναζητούν δημοσιεύματα με δήλωση του μακαριστού Μητροπολίτη Διονύσιου Α΄ για το ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στον δήμο, αντί να αναζητήσουν τον τίτλο ιδιοκτησίας.

Περ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ