Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο «Ποιος είναι ο Καμαρινός;» τελείωσε

Το «Ποιος είναι ο Καμαρινός;» τελείωσε

Πριν από τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, ακούστηκε από διάφορους και από διάφορες παρατάξεις το «Ποιος είναι ο Καμαρινός και μας λέει τη γνώμη του, αφού πλέον δεν θα είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο;»!

Πριν από τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, ακούστηκε από διάφορους και από διάφορες παρατάξεις το «Ποιος είναι ο Καμαρινός και μας λέει τη γνώμη του, αφού μετά τις δημοτικές εκλογές θα πάει στο σπίτι του και σε λίγο καιρό κανένας δεν θα τον θυμάται;»!

Πριν από τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, ακούστηκε από διάφορους και από διάφορες παρατάξεις το «Ποιος είναι ο Καμαρινός που μας λέει τη γνώμη του, αφού πλέον η επιρροή του είναι πολύ μικρή;»!

Μετά τις δημοτικές εκλογές δεν ακούστηκαν ξανά τέτοια ερωτήματα για τον Γιάννη Καμαρινό. Τι έγινε; Που είναι όλοι εκείνοι που τα έθεταν, να τα θέσουν ξανά; Αντιλήφθηκαν πόσο άστοχα ήταν τα ερωτήματά τους; Και να μην το είχαν αντιληφθεί, σίγουρα θα το αντιλήφθηκαν μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 24ης Ιανουαρίου 2024 κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!

Ψ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ