Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Λευτέρης Αλεξανδρίδης στην υποδοχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης στην υποδοχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, παραβρέθηκε στην υποδοχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στον Εύοσμο, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024. Τον Αρχιεπίσκοπο και τη συνοδεία του καλωσόρισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής προσκύνησε στον Ιερό Ναό και άκουσε με προσοχή την ιστορία του τόπου και του Ναού, την οποία περιέγραψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Κατόπιν ξεναγήθηκε στις δομές που βρίσκονται στην Αυλή του Αγίου Αθανασίου (Παιδικός Σταθμός «ΑΝΑΠΝΟΗ», Συσσίτιο «ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ», Ξενώνας Αγάπης «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ», Στέγη Γερόντων «ΕΣΤΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ»).

Τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μίμης Κεραμιδάς και ο εντεταλμένος σύμβουλος Θόδωρος Κατσούκας καθώς και οι αντιδήμαρχοι Μανώλης Διακάκης, Νίκος Κουγιουμτζής, Παναγιώτης Καμπαρούδης, Μένια Καλού, Γιώργος Μαξούρας, ο εντεταλμένος σύμβουλος Σάββας Ξενιτόπουλος, όπως επίσης δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

Εσ.Κ.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ