Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαρουσίαση του έργου της διοίκησης Μανδαλιανού μεταξύ φίλων και γνωστών!

Παρουσίαση του έργου της διοίκησης Μανδαλιανού μεταξύ φίλων και γνωστών!

Η διοίκηση Μανδαλιανού έκανε απολογισμό έργου μεταξύ των στελεχών της, απαξιώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί ουσιαστικά δεν είχε να παρουσιάσει κανένα έργο και όποιο έργο είχε να παρουσιάσει ήταν του Νέστορα Λαφαζανίδη, το οποίο ήθελε να κρύψει για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι ο δήμαρχος τον αντικατέστησε με τον Κώστα Σωτηράκη στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών.

Τώρα βλέπουμε στο facebook πως στέλεχος της διοίκησης Μανδαλιανού ανακοίνωσε με ανάρτησή του πως το επόμενο διάστημα θα παρουσιάσει σταδιακά το έργο της διοίκησης! Η ανάρτησή του απευθύνεται στους διαδικτυακούς του φίλους, οπότε και η παρουσίαση του έργου της διοίκησης Μανδαλιανού θα γίνει στους διαδικτυακούς φίλους του στελέχους της διοίκησης.

Το στέλεχος της διοίκησης Μαναλιανού δεν έχει καμία όρεξη να παρουσιάσει κανένα έργο γιατί απλά δεν υπάρχει έργο να παρουσιαστεί. Το στέλεχος της διοίκησης Μανδαλιανού ψάχνει για χειροκροτητές, έτοιμους να παλαμοκροτήσουν τις ασφαλτοστρώσεις και τις αποκομιδές των απορριμμάτων. Το στέλεχος της διοίκησης Μανδαλιανού ψάχνει κόσμο να μεταφέρει το κάλπικο μήνυμα ενός μεγάλου έργου, που όμως δεν το βλέπουμε πουθενά. Εάν ήθελε να παρουσιάσει το έργο της η διοίκηση Μανδαλιανού, θα το έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το στέλεχος της διοίκησης Μανδαλιανού στα βήματα της διοίκησής του. Παρουσιάσεις του έργου της διοίκησης Μανδαλιανού μεταξύ φίλων, γνωστών και συγγενών. Μόνο τέτοιες παρουσιάσεις τολμούν να κάνουν τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ