Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠροσωρινός αποκλεισμός οδών και εκτροπή λεωφορειακών γραμμών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Προσωρινός αποκλεισμός οδών και εκτροπή λεωφορειακών γραμμών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Προσωρινός αποκλεισμός οδών και εκτροπή λεωφορειακών γραμμών λόγω διεξαγωγής θρησκευτικών εμποροπανηγύρεων

Έχοντας υπόψη:

τις διατάξεις του Ν.4482/2017 (Α’102) «Nέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αστικές συγκοινωνίες στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις» και κάθε άλλη θεσμική αρμοδιότητα της ΟΣΕΘ ΑΕ για τα υπόψη θέματα και σε συνέχεια του σχετικού, σας ενημερώνουμε ότι δεν διαφωνούμε με τη διεξαγωγή θρησκευτικών εμποροπανηγύρεων στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου και επισημαίνουμε τα εξής:

  • Κατά τη διεξαγωγή της θρησκευτικής εμποροπανήγυρης στον Ι.Ν.

Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μελίνας Μερκούρη και Φιλίππου Φλώρου, στην κοινότητα Ελευθερίου-Κορδελιού (5-6 Αυγούστου) επηρεάζονται οι μεταβάσεις των λεωφορειακών γραμμών Νο 01, 01Α, 19, και οι επιστροφές Νο 18, 42, 42Β καθώς αποτελεί διαδρομή εκτροπής σε ημέρα Σάββατο λόγω της διοργάνωσης της λαϊκής αγοράς στην οδό Σιατίστης. Κατά το Σάββατο (05.08.2023), και έως ότου περατωθεί η λαϊκή αγορά, θα απαιτηθεί εκτροπή των λεωφορειακών γραμμών μέσω των οδών Καραμανλή – Φλώρου – αριστερά Κατσαντώνη – δεξιά Μεγ. Αλεξάνδρου – δεξιά Παπανδρέου (όπως Νο 42Α).

  • Κατά τη διεξαγωγή της θρησκευτικής εμποροπανήγυρης στον Ι.Ν. Τιμίου

Σταυρού Διαλογής στις οδούς Τιμίου Σταυρού και Εμμανουήλ Παπά, στην κοινότητα Ελευθερίου-Κορδελιού (13-14 Σεπτεμβρίου) επηρεάζονται οι μεταβάσεις των λεωφορειακών γραμμών Νο 09 οι οποίες δεν θα διέρχονται από την Πλατεία Διαλογής.

  • Κατά τη διεξαγωγή της θρησκευτικής εμποροπανήγυρης στον Ι.Ν. Κοσμά

Αιτωλού στην οδό Ανδρόνικου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αγαμέμνονος και Επτανήσου στην κοινότητα Ευόσμου (23-24 Αυγούστου) δεν διέρχονται λεωφορειακές γραμμές. Η λεωφορειακή γραμμή Νο 20 δεν επηρεάζεται καθώς η οδός Αγαμέμνονος θα παραμείνει ελεύθερη.

Οι στάσεις που επηρεάζονται από τις εκτροπές δεν θα εκτελούνται προσωρινά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις και συνεργασία.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ