Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι βουβοί δημοτικοί σύμβουλοι που συμπαρατάχτηκαν με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Οι βουβοί δημοτικοί σύμβουλοι που συμπαρατάχτηκαν με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που ανήκαν στην παράταξη Καμαρινού και αποφάσισαν να προσχωρήσουν στην παράταξη Μανδαλιανού. Οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι προσχώρησαν χωρίς να πούνε ούτε μισή κουβέντα για να εξηγήσουν τους λόγους της απόφασής τους!

Ίσως κάποιος να πει ότι οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι υποτιμούν τους δημότες και δεν εξηγούν γιατί τόσα χρόνια παρέμεναν στην παράταξη του Γιάννη Καμαρινού, ο οποίος ασκούσε δριμεία κριτική στον Κλεάνθη Μανδαλιανό, ενώ διαφωνούσαν μαζί του και συμφωνούσαν με το δήμαρχο.

Ίσως όμως και να υπάρχει άλλη εξήγηση στο γιατί δεν εξηγούν οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι τους λόγους της προσχώρησής τους στην παράταξη του δημάρχου. Ως δημοτικοί σύμβουλοι ήταν βουβοί, ο δήμαρχος εκτίμησε τη βουβαμάρα τους και τους πήρε μαζί του, οπότε πιστεύουν πως ως βουβοί πρέπει να συνεχίζουν να πορεύονται προεκλογικά, προκειμένου να επανεκλεγούν!

Μπορεί, κατόπιν των δημοτικών εκλογών, ο δήμαρχος, με τη γνωστή αγάπη του για το θέατρο και εάν επανεκλεγεί, έχοντας τέτοιους δημοτικούς συμβούλους, των οποίων τη φωνή η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δυσκολεύεται να θυμηθεί πότε την άκουσε, να αναβιώσει τον βωβό κινηματογράφο. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου με δήμαρχο τον Κλεάνθη Μανδαλιανό και με τέτοιες μεταγραφές δημοτικών συμβούλων και πάλι θα πρωτοπορήσει!

Κώστας Καρακώστας

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ