Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά θα τους ψηφίσουμε για να μας γιατροπορέψουν ή για να μας...

Τελικά θα τους ψηφίσουμε για να μας γιατροπορέψουν ή για να μας απαγγείλουν;

Αφού δεν οργίασαν τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού για να παραχθεί έργο στο δήμο, οργιάζουν στο facebook προσπαθώντας να μαζέψουν like και ψήφους.

Διαβάζουμε λοιπόν στο facebook από στέλεχος της διοίκησης Μανδαλιανού ότι όταν υπηρετείς τον άνθρωπο δεν υπάρχουν παρατάξεις, χρώματα και διαφορετικές ιδεολογίες!!

Ω ποία ποιητική διάθεση! Τελικά θα ψηφίσουμε τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού για να μας γιατροπορέψουν ως γιατροί ή για να μας απαγγείλουν ως ποιητές; Στο τέλος θα τους δούμε να σκαρφαλώνουν σε θρανία και να απευθύνουν στο δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό τη φράση «O Captain! my Captain!»!!

Αλλά αν δεν προσεγγίσουμε λογοτεχνικά τα όσα ποιητικά έγραψε το στέλεχος της διοίκησης Μανδαλιανού και τα αντιμετωπίσουμε εντελώς πρακτικά, πού και πώς υπηρέτησαν τον δημότη; Αφήνοντας να χαθεί δημοτικό οικόπεδο με δημοτικά ακίνητα από τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου; Λαμβάνοντας χορηγία από τον όμιλο ΕΛΠΕ, κόντρα στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ενώ ο δήμος βρομοκοπάει; Προσπαθώντας να καταβάλουν ενοίκια για τα δημοτικά γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή; Αφήνοντας το ΚΕΠ να υποστεί έξωση και κάνοντας ενάμιση χρόνο για να το ανοίξουν; Αφήνοντας κλειστό το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας;

Παχιά λόγια από τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού στο facebook προς άγραν ψήφων, στην προσπάθεια να ισοσκελίσουν το ανύπαρκτο έργο τους.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ