Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑνέστης Κεχαγιάς: Η διάθεση για μόρφωση θα πρέπει να επικροτείται

Ανέστης Κεχαγιάς: Η διάθεση για μόρφωση θα πρέπει να επικροτείται

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Ανέστης Κεχαγιάς, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Στο δήμο μας έφτασαν κάποιοι να αντιμετωπίζουν με ειρωνικό τρόπο τη διάθεση για μόρφωση. Μεγαλώσαμε με προτροπές να διαβάσουμε, να μορφωθούμε και ασχέτως την πορεία που ακολούθησε ο καθένας μας, ωθηθήκαμε από τους γονείς μας να αγαπάμε και να σεβόμαστε τα γράμματα και τη γνώση.

Δεν είναι σωστό να αντιμετωπίζεται ειρωνικά ο οποιοσδήποτε άνθρωπος αποφασίσει σε οποιαδήποτε ηλικία να κάνει κάτι που δεν έκανε όταν ήταν σε μικρή ηλικία είτε αυτό είναι να τελειώσει το σχολείο είτε να τελειώσει το πανεπιστήμιο. Η διάθεση για μόρφωση θα πρέπει να επικροτείται και όχι να αντιμετωπίζεται ειρωνικά.

Η μάχη για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές δεν πρέπει να μας αφήσει να χάσουμε την απλή λογική και να κατρακυλήσουμε σε αντιπαραθέσεις που δεν μας τιμούν, που κάνουν τους δημότες να αποστρέφονται την πολιτική και τους ωθούν να απέχουν από την εκλογική διαδικασία. Θα πρέπει να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση και πολιτικό πολιτισμό».

«Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να εκμεταλλευτεί τη δύναμή του»
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ