Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα μας επιτρέψετε κύριε Μιλτιάδη Τασούλη

Θα μας επιτρέψετε κύριε Μιλτιάδη Τασούλη

Κύριε υποψήφιε δήμαρχε Κορδελιού Ευόσμου Μιλτιάδη Τασούλη,

αφού ξεκαθαρίσατε ότι μιλάτε αποκλειστικά και μόνο για τα στελέχη της παράταξής σας, όταν μιλάτε για ανθρώπους χωρίς περίεργες και σκοτεινές διασυνδέσεις, χωρίς διαπλοκές και αστειότητες και ότι αυτό σε καμιά περίπτωση δεν είναι υπονοούμενο για καμιά άλλη παράταξη, περιμένουμε σε μελλοντική επικαιροποίηση της ιδρυτικής σας διακήρυξης να γράψετε ότι δεν έχετε στην παράταξή σας ούτε κλέφτες, ούτε δολοφόνους ούτε και άλλου είδους παραβατικά στοιχεία. Φανταζόμασταν πως όλα αυτά εξυπακούονται και δεν χρειάζεται κανένας υποψήφιος δήμαρχος να κάνει τέτοιες δηλώσεις, γιατί πολύ απλά δεν θα έβαζε στο ψηφοδέλτιό του τέτοιου είδους στοιχεία, αλλά αφού κρίνετε σκόπιμο πως χρειάζονται τέτοιου είδους διευκρινίσεις, προσθέστε και άλλες κατηγορίες παραβατικών συμπεριφορών που στην παράταξή σας δεν γίνονται ανεκτές.

Όσον αφορά τον τρόπο που θα γίνονται ρεπορτάζ στην «Αγκίδα», τον τρόπο που θα αναδεικνύονται θέματα και τον τρόπο της αρθρογραφίας, θα μας επιτρέψετε να λειτουργήσουμε όπως νομίζουμε εμείς. Η «Αγκίδα» κύριε Τασούλη ήταν το μοναδικό Μέσο Ενημέρωσης που ανέδειξε το σκάνδαλο του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού. Η «Αγκίδα» συνέβαλε στο να μην χαθεί περιουσία του δήμου αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η προβολή της «Αγκίδας», αλλά με αναγκάζετε να το κάνω με τον τρόπο που αναφέρεστε στο πώς αντιλαμβανόμαστε τη δημοσιογραφία. Η «Αγκίδα» δημοσίευσε έγγραφα για το ΘΕΠΑΝ, πρόβαλε αποκαλύψεις δημοτικών συμβούλων και πολιτών σχετικά με το θέμα, που ακόμη δεν τις είδαμε δημοσιευμένες πουθενά αλλού. Για το αν στο θέμα του ΘΕΠΑΝ υπήρχαν στοιχεία διαπλοκής, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Αν θέλετε μπορείτε να μας διαφωτίσετε εσείς, αφού ήσασταν Γενικός Γραμματέας του δήμου σε μια περίοδο που υπήρξε κινητικότητα για το συγκεκριμένο θέμα.

Όσον αφορά κάθε είδους διαπλοκή στο δήμο, να είστε σίγουρος ότι θα τη φέρουμε στο φως, εφόσον την αντιληφθούμε. Πρέπει όμως να μας βοηθήσετε κι εσείς. Πώς μπορούμε να φέρουμε στο φως πράγματα για τα οποία κάποιοι μιλούν με υπονοούμενα κι όταν τους ρωτούν για ποιους μιλούν, απαντούν ότι δεν μιλούν για κανέναν, αλλά λένε για να λένε; Αν πάλι πιστεύετε ότι είναι δουλειά των δημοσιογράφων να μιλούν συγκεκριμένα και των πολιτικών να μιλούν αφηρημένα, σκέφτομαι μήπως πρέπει να γίνει δήμαρχος κάποιος δημοσιογράφος κι όχι κάποιος πολιτικός.

Μουμουλίδης Σταύρος

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ