Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ»

«ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ»

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ευόσμου με τίτλο «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»:

«Την περίοδο αυτή οξύνεται ακόμη περισσότερο η επίθεση των τραπεζιτών και των funds εις βάρος των λαϊκών κατοικιών. Έχοντας αποθρασυνθεί από την πολιτική τόσο της κυβέρνησης της ΝΔ, όσο και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ, δε δίστασαν να βγάλουν σε πλειστηριασμό το σπίτι μονογονεϊκής οικογένειας στον Εύοσμο, με την μητέρα, εργαζόμενη σε βιομηχανία τροφίμων, να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και να έχει την ευθύνη  δύο ανήλικων παιδιών. Ένα σπίτι μάλιστα για το οποίο η οικογένεια δε χρωστά ούτε ένα ευρώ!

Ανεξάρτητα από τη σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης, εκατοντάδες χιλιάδες πλειστηριασμοί σχεδιάζονται να γίνουν το επόμενο διάστημα προκειμένου να ξεφορτωθούν οι τράπεζες τα “κόκκινα δάνεια” και να ανέβει η χώρα “επενδυτική βαθμίδα”  ώστε να τροφοδοτούνται με ακόμη φθηνότερο χρήμα οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Ο λαός σώζει τα σπίτια του λαού

Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Κανένας μόνος του απέναντι στα κοράκια των τραπεζών. Ο οργανωμένος αγώνας των σωματείων και του λαού κατάφερε σε πολλές περιπτώσεις να ματαιώσει πλειστηριασμούς και εξώσεις. Καλούμε τα σωματεία και τους φορείς της πόλης να μην επιτρέψουν να πεταχτεί η οικογένεια έξω από το σπίτι της. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!»

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ