Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣΕπίσημη συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τις επιχειρήσεις εστίασης της Τρίτση

Επίσημη συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τις επιχειρήσεις εστίασης της Τρίτση

Η πρώτη επίσημη συνάντηση των επιχειρήσεων εστίασης της οδού Αντώνη Τρίτση με τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού, πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη 30.5 με την παρουσία του Γεν. Γραμματέα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου κ. Ισαάκ Ξανθόπουλο.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι επιχειρηματίες της οδού Τρίτση όπου μας ενημέρωσαν για τα προβλήματα της συγκεκριμένης περιοχής, συζητήσαμε ιδέες για την αναβάθμιση αυτού του τόσο ανερχόμενου σημείου καθώς και τα προσεχή μεγάλα events που έχει στο πλάνο του ο ΕΜΣΕΚ.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν δράσεις που θα γίνουν στην περιοχή της Τρίτση με στόχο της επισκεψιμότητα πολιτών από όλο το νομό και όχι μόνο. Ο ΕΜΣΕΚ θα γνωστοποιήσει αναλυτικά νέα για το συγκεκριμένο θέμα το επόμενο διάστημα.

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα επικερδής μιας και ένα από τα σημαντικότερα αιτήματα των επαγγελματιών μας, φαίνεται πως μπήκε στην τελική ευθεία επίλυσης όπως μας διαβεβαίωσε όλους  και ο εκπρόσωπος του δήμου κ. Ξανθόπουλος.

Ορίστηκαν οι επόμενες μας κινήσεις μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα θετικό και παραγωγικό και μπήκαν τα θεμέλια για μια ουσιαστική συνεργασία με τις επιχειρήσεις της οδού Τρίτση με έναν και μοναδικό σκοπό…: την ενδυνάμωση και ανάδειξη της Τρίτση σε ένα από τα στολίδια του Ευόσμου και έναν από τους πιο δυνατούς προορισμούς διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη!

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ