Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒασίλης Αϊβαζίδης: «Μπορούμε να ελπίζουμε πως η διοίκηση Μανδαλιανού θα ασχοληθεί με...

Βασίλης Αϊβαζίδης: «Μπορούμε να ελπίζουμε πως η διοίκηση Μανδαλιανού θα ασχοληθεί με το πάρκο της Μουσών;»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Βασίλης Αϊβαζίδης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Από την αρχή σχεδόν της θητείας της διοίκησης Μανδαλιανού, συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν θέσει ζήτημα δημιουργίας πάρκου σκύλων σε ένα τμήμα του πάρκου της Μουσών.

Το ίδιο αίτημα είχε υποβληθεί από φιλόζωους της περιοχής καθώς ούτε οι ίδιοι δεν θέλουν να έρχονται σε σύγκρουση με άλλους θαμώνες του πάρκου και να διαπληκτίζονται μαζί τους.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα η διοίκηση Μανδαλιανού δεν έχει κάνει καμία ενέργεια αφενός για να δημιουργηθεί πάρκο σκύλων και αφετέρου για να αναβαθμίσει το υπόλοιπο πάρκο ώστε να μπορούν να το απολαμβάνουν οι περίοικοι με τα παιδιά τους. Επιπλέον, όταν πέφτει η νύχτα, το πάρκο βυθίζεται στο σκοτάδι, καθώς ο φωτισμός του συνεχίζει να είναι πάρα πολύ κακός.

Τα μόνα πράγματα που έκανε η διοίκηση του δήμου ήταν να τοποθετήσει όργανα γυμναστικής ακριβώς κάτω από έναν πυλώνα μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης και να το αφήσει γεμάτο αγριόχορτα το περσινό καλοκαίρι.

Μένουν πέντε μήνες μέχρι τις δημοτικές εκλογές και οκτώ μέχρι το τέλος της θητείας της διοίκησης Μανδαλιανού. Μπορούμε να ελπίζουμε πως θα ασχοληθεί με το πάρκο της Μουσών ή τέτοιες ελπίδες είναι φρούδες;»

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ