Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Η αντιπαιδαγωγική εμμονή της διοίκησης Μανδαλιανού ευτυχώς δεν έγινε πράξη»

«Η αντιπαιδαγωγική εμμονή της διοίκησης Μανδαλιανού ευτυχώς δεν έγινε πράξη»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Δέσποινα Θεοχάρη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με το συνδυασμό του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα κατάφερε να αποτρέψει τη συστέγαση του 19ου και 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, κατάφερε δηλαδή να αποτρέψει το στοίβαγμα των μαθητών εν έτει 2023. Η αντιπαιδαγωγική εμμονή της διοίκησης Μανδαλιανού ευτυχώς δεν έγινε πράξη.

Η διοίκηση Μανδαλιανού επί δύο χρόνια καλλιεργούσε αυταπάτες στους γονείς του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού ότι το σχολείο τους θα μεταστεγαστεί στο κτήριο του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, ενώ ταυτόχρονα ταλαιπωρούσε τους γονείς των 24ου και 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου με την ιδέα πως θα συστεγάσει τα παιδιά τους σ’ ένα σχολικό κτήριο που δεν τα χωράει.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου κωλυσιέργησε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να φτάσει στη λύση της μεταστέγασης του Ειδικού Σχολείου στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης, όπως κάποιοι πρότειναν εξ αρχής.

Πολύτιμος χρόνος χάθηκε, γονείς ήρθαν σε αντιπαράθεση με άλλους γονείς εξαιτίας της τακτικής που ακολούθησε η διοίκηση του δήμου, το νέο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου ακόμη δεν έχει υποδεχτεί τους μαθητές του, μελέτη για να χτιστεί Ειδικό Σχολείο άνωθεν της περιφερειακής οδού δεν έχει γίνει και όλα συνηγορούν στην ανάγκη αλλαγής στο τιμόνι του δήμου.

Η παράταξή μας, η παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, θα τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, βγάζοντας το δήμο από το τέλμα των ψεύτικων προεκλογικών υποσχέσεων που τον έριξε η παράταξη Μανδαλιανού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ