Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔεν έχει ανοίξει ακόμη η έξοδος της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό

Δεν έχει ανοίξει ακόμη η έξοδος της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό

Την 1η Φεβρουαρίου 2023, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι η έξοδος της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό θα ανοίξει σε 40 με 50 ημέρες.

Κοντεύουν από τότε τρεις μήνες και η έξοδος της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό ακόμη δεν έχει ανοίξει. Φυσικά το έργο είναι ευθύνη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και φυσικά η διοίκηση Μανδαλιανού δεν αισθάνεται την ανάγκη να πιέσει ώστε αυτό να τελειώσει γρήγορα. Γιατί άλλωστε να κάνει κάτι τέτοιο, αφού και τα έργα που βρίσκονται στην αρμοδιότητά της ποτέ δεν τελειώνουν στην ώρα τους;

Η ευκολία με την οποία η διοίκηση Μανδαλιανού δίνει ημερομηνίες για διάφορα έργα, οι οποίες ποτέ δεν τηρούνται, πλέον δεν εκπλήσσει κανέναν. Από την αρχή της θητείας της το μόνο που κάνει είναι να δίνει ημερομηνίες και μετά να δίνει άλλες και κατόπιν να δίνει νέες και αυτό να μην έχει τελειωμό. Παρ’ όλα αυτά, αυτή η διοίκηση ζητάει ψήφο για να συνεχίσει να διοικεί.

Μάλλον είναι περιττό να γράψουμε πως και τα φώτα του πάρκου της περιοχής της Διαλογής, που είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του δήμου, ακόμη δεν άναψαν. Ίσως οι κάτοικοι της Διαλογής να είναι τυχεροί και να ανάψουν στα τέλη Σεπτεμβρίου, ώστε να θυμούνται το γεγονός όταν πάνε να ψηφίσουν. Ίσως το ίδιο να συμβεί και με την πρόσβαση στην περιφερειακή οδό.

Κιμ. Ο.

Άνοιξε η έξοδος της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό;
Για τα έργα στην περιοχή της Διαλογής ενημέρωσε ο Κώστας Σωτηράκης
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ