Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣφοδρή κριτική στον Θανάση Γαρούφα από τους εκπαιδευτικούς της διοίκησης Μανδαλιανού

Σφοδρή κριτική στον Θανάση Γαρούφα από τους εκπαιδευτικούς της διοίκησης Μανδαλιανού

Θίχτηκαν οι εκπαιδευτικοί της διοίκησης Μανδαλιανού από την κριτική που τους άσκησε ο Θανάσης Γαρούφας στη συνέντευξή του στην «Αγκίδα» για τη στάση που κράτησαν στην προσπάθεια του δημάρχου να στοιβάξει τους μαθητές του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου στο νέο κτήριο του 24ου και του άσκησαν σφοδρή κριτική κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 19ης Απριλίου 2023.

Είπαν διάφορα επιτιθέμενοι στον κύριο Γαρούφα, αλλά τίποτα από αυτά δεν εξηγούσε το πώς ένας εκπαιδευτικός συνηγορεί στο να στοιβαχτούν παιδιά και να καταργηθεί κτήριο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης το έτος 2023.

Αυτό που κυρίως δεν είπαν, ούτε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ούτε και σε καμία άλλη μέχρι τώρα, είναι το πώς γίνεται ως εκπαιδευτικοί να συμφωνούν ότι οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου δεν εκτιμούν τα εργαστήρια φυσικής και χημείας γι’ αυτό αυτά μπορούν να καταργηθούν.

Οι εκπαιδευτικοί της διοίκησης Μανδαλιανού όχι μόνο δεν παραιτήθηκαν όταν ο δήμαρχος ξεστόμισε τη συγκεκριμένη αντιπαιδαγωγική και αντιεπιστημονική κορώνα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι μόνο τη στήριξαν, αλλά είχαν το θράσος να επιτεθούν στον κύριο Γαρούφα επειδή επισήμανε πως δεν είναι δυνατόν εκπαιδευτικοί να στηρίζουν τέτοιες απόψεις.

Για μία ακόμα φορά λοιπόν: Κύριοι και κυρίες εκπαιδευτικοί της διοίκησης Μανδαλιανού, οι μαθητές του δημοτικού δεν εκτιμούν τα εργαστήρια φυσικής και χημείας και γι’ αυτό μπορούμε να τα καταργήσουμε;

Σ’ αυτό να απαντήσουν οι εκπαιδευτικοί της διοίκησης Μανδαλιανού. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ή να μην αγαπιόμαστε.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ