Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔύο οι μνηστήρες της θέσης του προέδρου της Κοινότητας Ευόσμου

Δύο οι μνηστήρες της θέσης του προέδρου της Κοινότητας Ευόσμου

Δεν φτάνει το γεγονός ότι η Κοινότητα Ευόσμου δεν λειτουργεί γιατί με δυσκολία έχει απαρτία, δεν φτάνει που δεν μπόρεσε να εκλέξει πρόεδρο γιατί δεν είχε απαρτία, πρόεδροι της Κοινότητας, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να γίνουν και οι δύο που μπορούνε να είναι υποψήφιοι, ο πρώτος δηλαδή σε ψήφους σύμβουλος της διοίκησης και ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, ο οποίος έχει προσχωρήσει στη διοίκηση χωρίς να έχει παραιτηθεί από την παράταξη με την οποία εξελέγη.

Ο νυν πρόεδρος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι υποψήφιος αυτήν τη φορά για το Δημοτικό Συμβούλιο. Θέλει όμως να παραμείνει πρόεδρος της Κοινότητας από διάθεση προσφοράς και προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του, αυτό το συγκλονιστικό έργο που κάνει η Κοινότητα, η οποία ανάβει λαμπάδες όταν καταφέρνει να συνεδριάσει.

Ο πρώτος της μείζονος αντιπολίτευσης, που θέλει να γίνει πρόεδρος θέτοντας υποψηφιότητα ως μέλος της αντιπολίτευσης ενώ έχει προσχωρήσει στη διοίκηση, θα θέσει υποψηφιότητα ξανά για την Κοινότητα Ευόσμου και δεν θα μεταπηδήσει στο ψηφοδέλτιο του Δημοτικού Συμβουλίου. Θέλει λοιπόν κι αυτός από διάθεση προσφοράς να γίνει πρόεδρος για να ολοκληρώσει το τεράστιο έργο του νυν προέδρου, ο οποίος όμως δεν θέλει να φύγει από πρόεδρος.

Ιστορικές στιγμές ζει η Κοινότητα Ευόσμου, η οποία δεν συγκεντρώνει την απαραίτητη απαρτία για να εκλέξει πρόεδρο, αλλά έχει δύο μέλη της παράταξης Μανδαλιανού που, από διάθεση προσφοράς, θέλουν να γίνουν πρόεδροι σε μια Κοινότητα που σπανίως έχει απαρτία για να συνεδριάσει. Κρίμα που δεν μπορούν να γίνουν και οι δύο πρόεδροι. Πρόεδροι χωρίς συμβούλους, όπως στρατηγοί χωρίς στρατό.

Μπάμπης Ι.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ