Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΌσκαρ βωβού κινηματογράφου στον κύριο Γιώργο Ρούμελη

Όσκαρ βωβού κινηματογράφου στον κύριο Γιώργο Ρούμελη

Σαν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο κύριος Γιώργος Ρούμελης απέτυχε παταγωδώς. Σε όλη τη διάρκεια της θητείας του έκανε σοβαρή προσπάθεια να καταλάβει την πρώτη θέση της αποτυχίας στη διοίκηση Μανδαλιανού και ίσως τελικά τα καταφέρει, αλλά ο συναγωνισμός είναι πολύ σκληρός.

Ο κύριος Γιώργος Ρούμελης είναι ο μοναδικός πρόεδρος που πέρασε από αυτήν την έδρα, ο οποίος τόσο απροκάλυπτα εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της διοίκησης του δήμου και ως πρόεδρος της δημοτικής ομάδας της διοίκησης. Ποτέ ξανά άλλος πρόεδρος δεν είχε τέτοια συμπεριφορά.

Ο κύριος Ρούμελης απέτυχε και όσον αφορά τη διαδικτυακή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου, εάν προσεγγίσουμε τη μετάδοση του με βάση τον σύγχρονο κινηματογράφο. Εάν όμως προσεγγίσουμε τις διαδικτυακές αναμεταδόσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με βάση τον βωβό κινηματογράφο, τότε ο  κύριος Ρούμελης παίρνει βραβείο Όσκαρ.

Βωβός κινηματογράφος οι διαδικτυακές αναμεταδόσεις των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να μην ακούνε οι δημότες τα «μαργαριτάρια» που εκστομίζουν τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού.

Τσάρλυ

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου έριξε μαύρο στη μετάδοση
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ