Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου έριξε μαύρο στη μετάδοση

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου έριξε μαύρο στη μετάδοση

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Γιώργος Ρούμελης, κατά τη χθεσινή διαδικτυακή μετάδοση της συνεδρίασης έριξε μαύρο διακόπτοντάς την, γιατί υπήρχε πρόβλημα στον ήχο.

Πρόβλημα στον ήχο υπάρχει σε όλες τις μεταδόσεις των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Αντί ο κύριος Ρούμελης να διορθώσει το πρόβλημα, έριξε μαύρο στη μετάδοση.

Στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ρίχνει την ευθύνη του ήχου της μετάδοσης σε όσους πατούν τα καλώδια! Δηλαδή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τα καλώδια βρίσκονται σε θέση που να μπορεί κάποιος να τα πατήσει.

Στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας με το πρόβλημα του ήχου να υπάρχει σε όλες σχεδόν τις συνεδριάσεις, ο πρόεδρος δεν φρόντισε να ψηφιστεί ένα ποσό προκειμένου κάποιος τεχνικός να διορθώσει την κατάσταση του ήχου. Τόσο δύσκολο είναι να γίνει κάτι τέτοιο;

Στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας με το Δημοτικό συμβούλιο να συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης κατά την καραντίνα, ο πρόεδρος όχι μόνο δεν φρόντισε να διαμορφωθεί η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά δεν φρόντισε να φτιαχτεί ούτε ο ήχος της.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με τον τρόπο του έχει απαξιώσει τη διαδικτυακή μετάδοση των συνεδριάσεων. Τώρα έφτασε στα μαύρο χωρίς καμιά διάθεση να λύσει το πρόβλημα. Και γιατί να το λύσει; Τα στελέχη της διοίκησης όσο μιλούν εκτίθενται. Είναι προτιμότερο να μην τους ακούει κανένας, γιατί όποιος τους ακούει δεν πρόκειται να τους ψηφίσει. Μαύρο λοιπόν στη διαδικτυακή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από τον πρόεδρο. Μαύρο όμως και στους Μαυρογιαλούρους της διοίκησης Μανδαλιανού από τους δημότες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ