Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔήλωση του Σωτήρη Παπανικολάου για το επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο

Δήλωση του Σωτήρη Παπανικολάου για το επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Σωτήρης Παπανικολάου, πρώην διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, σχετικά με το χθεσινό επεισόδιο κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου:

«Η χθεσινή απρόκλητη σε βάρος μου επίθεση του κυρίου Καμαρινού δεν μπορεί να επισκιάσει την ουσία της επιστολής που παρέδωσα μαζί με τον Παναγιώτη Χαλκίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο και διαβάστηκε στο χθεσινή συνεδρίαση από τον πρόεδρο.

Συγκεκριμένοι άνθρωποι συκοφάντησαν τους υπαλλήλους, τους αιρετούς και τελικά το δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ο κύριος Καμαρινός με τη στάση του συνεχίζει να τους δίνει δίκιο. Όμως για όλα αυτά αποφάνθηκε η Ελληνική Δικαιοσύνη. Όλες οι καταγγελίες κατέπεσαν και αποδείχτηκαν συκοφαντίες, πράγμα που φωνάζαμε από την πρώτη στιγμή.

Προσωπικά δεν θα ακολουθήσω τον κύριο Καμαρινό σε μια αντιπαράθεση η οποία αποπροσανατολίζει από την ουσία που είναι πως ο δήμος διασύρθηκε με ψέματα επί σχεδόν μία δεκαετία. Όσο για τη χθεσινή επίθεση εναντίον μου, μέρες που έρχονται, θα αφήσω να την κρίνει ο κόσμος και όχι η Δικαιοσύνη. Μετά από ταλαιπωρία τόσων χρόνων με συκοφαντικές καταγγελίες, μετά από το σοβαρό κλονισμό της υγείας μου εξαιτίας όλης αυτής της κατάστασης και την παραμονή μου στην εντατική πριν λίγες εβδομάδες, χθες δέχτηκα και την επίθεση του κυρίου Καμαρινού».

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ