Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ διοίκηση Μανδαλιανού αγνόησε τις παρεμβάσεις του τέως δημάρχου

Η διοίκηση Μανδαλιανού αγνόησε τις παρεμβάσεις του τέως δημάρχου

Στην αργοπορία της διοίκησης Μανδαλιανού, προκειμένου να γίνει το έργο τις διάνοιξης των οδών γύρω από το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, αναφέρθηκε ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Σούλας.

Ο κύριος Σούλας θύμισε ότι κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 20ης Μαΐου του 2020, της 10ης Φεβρουαρίου του 2021, της 22ης Σεπτεμβρίου του 2021, της 21ης Σεπτεμβρίου του 2022 είχε επισημάνει στη διοίκηση του δήμου ότι πρέπει να κάνει τη διάνοιξη των δρόμων.

Ο τέως δήμαρχος τόνισε πως οι παρεμβάσεις του δεν εισακούστηκαν, η διοίκηση Μανδαλιανού αδιαφόρησε και γι’ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει την τελευταία στιγμή εκτάκτως, προκειμένου να πάρει απόφαση για έργα που έπρεπε να γίνουν πριν από δύο χρόνια ή το πολύ πριν από ένα χρόνο.

Άλλο ένα μεγάλο έργο για το οποίο η διοίκηση Μανδαλιανού χρειάζεται πάνω από μία τετραετία ώστε να το υλοποιήσει. Άλλο ένα έργο που η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπορούσε να υλοποιήσει ούτε με τις προτροπές του τέως δημάρχου. Η διοίκηση Μανδαλιανού ανήγαγε σε μεγάλο έργο τη διάνοιξη οδών μερικών μέτρων.

Κιμ. Ο.

Τα τραγικά αποτελέσματα των κωλυσιεργιών της διοίκησης Μανδαλιανού
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ