Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Εάν θέσει υποψηφιότητα ο Γιάννης Καμαρινός σίγουρα θα νικήσει»

«Εάν θέσει υποψηφιότητα ο Γιάννης Καμαρινός σίγουρα θα νικήσει»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης τη δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Ανδρεάδη για προσπάθεια συμφερόντων να διασπάσουν την παράταξη Καμαρινού:

«Η παράταξη “Ξεκινάμε από την Αρχή” ήταν και είναι η παράταξη που θα μπορούσε άνετα να κερδίσει τις εκλογές του 2023. Αν ο κ. Καμαρινός εξακολουθεί να επιμένει στην αρχική του απόφαση και δεν κατέλθει θα είναι σημαντικός καταλύτης του εκλογικού αποτελέσματος με τις συνεργασίες που θα κάνει.

Αν τώρα ενδώσει στις πιέσεις που δέχεται ο κ. Καμαρινός και κατέλθει στις εκλογές θα είναι και ο σίγουρος νικητής διότι στα χρόνια που πέρασαν αποδείχτηκε ότι το Ήθος και το Όραμα που επικαλέστηκαν κάποιοι ήταν ο φερετζές της ανικανότητας τους να διαχειριστούν τα μεγάλα ζητήματα του δήμου και η δικαιολογία των πολιτικά ανήθικων αποφάσεων που πήραν ερήμην των δημοτών σε άλλα ζητήματα.

Το δια ταύτα της υπόθεσης είναι, σε αυτή την χρονική στιγμή να κάνουν κάποιοι την αυτοκριτική τους, να επικρατήσει η λογική και να σταματήσει ο κατήφορος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου. Οι μέχρι τώρα υποψηφιότητες, παρά τις φιλότιμες προθέσεις των επικεφαλής, δεν πείθουν. Ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου θέλει μία ομάδα αυτοδιοικητικών ας πούμε Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτά που βλέπουμε μέχρι τώρα είναι Κάτω Πλατάνι και Πάνω Βρυσούλα!! Εν ολίγοις!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ