Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜια ατέλειωτη ομορφιά στο Κορδελιό επί δημαρχίας Κλεάνθη Μανδαλιανού…

Μια ατέλειωτη ομορφιά στο Κορδελιό επί δημαρχίας Κλεάνθη Μανδαλιανού…

Ενώ στο δήμο επικρατεί η κατάσταση που φαίνεται στο παρακάτω φωτορεπορτάζ, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, υποδέχεται υποψηφίους στην παράταξή του και ανταλλάσσει χειραψίες μαζί τους λες και συγκροτεί τώρα συνδυασμό για να κατέλθει στις εκλογές.

Οι φωτογραφίες της εγκατάλειψης, στην οποία έχει αφήσει το δήμο η διοίκηση Μανδαλιανού, είναι από το Ελευθέριο Κορδελιό και συγκεκριμένα από τον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως, από την πλατεία Ελευθερίας (κόκκινη πλατεία) και από τα σιντριβάνια στη συμβολή των οδών Παπανδρέου με Μελίνας Μερκούρη.

Προφανώς τα χάλια που φαίνονται στις φωτογραφίες δεν μπορούν να φτιαχτούν σε μια τετραετία. Γι’ αυτά τα χάλια οι κάτοικοι του δήμου θα πρέπει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον κύριο Μανδαλιανό. Στη δεύτερη τετραετία θα τα φτιάξει όσο θα απαλλάξει την περιοχή από τη δυσοσμία.

Ίσως η εγκατάλειψη που βλέπουμε να οφείλεται στο γεγονός ότι πρώτα πρέπει να γίνουν μετρήσεις από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης για να δοθεί μια ολοκληρωμένη μελέτη στον κύριο Μανδαλιανό όσον αφορά τα κατάλληλα φυτά που μπορούν να φυτευτούν και τα κατάλληλα μάρμαρα που μπορούν να τοποθετηθούν στα σημεία της εγκατάλειψης.

Κιμ. Ο.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τη Μαρίνα Σαρμαρτζίδου Βότση, η οποία τις δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook με την παρακάτω λεζάντα:

Αυτά όλα έγιναν με λεφτά φορολογούμενων πολιτών

Μια ομορφιά όλα, Κορδελιό 19 Οκτωβρίου 2022 επί δημαρχίας Κλεάνθη Μανδαλιανού

Νέα Πνοή ντροπή σε όλους σας

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ