Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Οι γονείς σας γύρισαν την πλάτη»

«Οι γονείς σας γύρισαν την πλάτη»

 Το παρακάτω δελτίου τύπου εξέδωσε η «Δημοκρατική Ενότητα Γονέων Κορδελιού Ευόσμου»:

Οι γονείς σας γύρισαν την πλάτη

Ύστερα από 3 χρόνια, με πολλά προβλήματα και εμπόδια στις 20/6/22 η Ένωση Γονέων Κορδελιού Εύοσμου «Αριστοτέλης» πραγματοποίησε την εκλογοαπολογιστική της συνέλευση και προκήρυξε εκλογές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν δυο μέρες μετά στις 22/6. Στην διαδικασία συμμετείχαν 25 σχολεία με 94 αντιπροσώπους , ενώ την ψήφο ζήτησαν δύο ψηφοδέλτια. Αυτό της Δημοκρατικής Ενότητας Γονέων και το άλλο, το λεγόμενο Ενιαίο, το οποίο προοριζόταν (με σιγουριά μάλιστα) ως διάδοχη κατάσταση της απερχόμενης πλέον έκπτωτης πρώην προέδρου!! γνωστής σε όλους μας !!

Οι εκλογές κύλησαν ομαλά χωρίς προβλήματα και εντάσεις μέχρι που άνοιξαν οι κάλπες. Το αποτέλεσμα έδειξε περίτρανα πως οι γονείς βροντοφώναξαν «Φτάνει Πια, να μπει τέρμα στη κατρακύλα και την τοξικότητα » και με ψήφους 34 έναντι 32 ανέβασαν στην πρώτη θέση την Δημοκρατική Ενότητα Γονέων με 5 έδρες έναντι 4 στο ΔΣ. Όμως κάποιοι δεν μπορούν να αποδεχθούν την ήττα, καθώς τους είναι αδιανόητο να χάσουν. Κατέθεσαν λοιπόν εκπρόθεσμη ένσταση που αφορούσε την έναρξη της διαδικασίας ζητώντας επανάληψη των εκλογών!!! και ενώ η εφορευτική επιτροπή ομόφωνα επικύρωσε το αποτέλεσμα των εκλογών μετά το τέλος της διαδικασίας!

Φτάνουν στο σημείο να αμφισβητήσουν την ψήφο δεκάδων γονιών και αμφισβητούν εκλογικό αποτέλεσμα προσβάλλοντας και την εφορευτική επιτροπή που λειτούργησε νομότυπα από το ξεκίνημα μέχρι και την λήξη της διαδικασίας αλλά και τους δεκάδες γονείς που ήρθαν και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία

Μπροστά στο στόχο που έχουν να ΒΑΛΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ στην λειτουργία της Ένωσης και στο αποτέλεσμα των εκλογών  δεν διστάζουν να μπλέξουν εθελοντές γονείς της εφορευτικής που δηλώνουν ξεκάθαρα το κλείσιμο της εκλογικής διαδικασίας και την λήξη των εκλογών.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

Οι γονείς σας γύρισαν την πλάτη, βαρέθηκαν τα σχόλια και τις φωτογραφίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, την αποχή από τα προβλήματα της σχολικής κοινότητας και την σκανδαλώδη αυτοπροβολή σας. Δεν είπατε κουβέντα για την τράπεζα θεμάτων, την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων και την ελάχιστη βάση εισαγωγής. Η έλλειψη 220 διδακτικών αιθουσών, η ύπαρξη 52 αιθουσών σε υπόγεια, η μειωμένη χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών και η κάλυψη από τους γονείς βασικών αναγκών του σχολείου, ακούγεται ως ενοχλητικός θόρυβος στα αυτιά σας.

Καλούμε ΆΜΕΣΑ την απερχόμενη διοίκηση να προχωρήσει στην παράδοση της σφραγίδας και του αρχείου, τα οποία παρακρατεί παράνομα. Η μη παράδοση του Ταμείου αποτελεί ποινικό αδίκημα. Θα επιστρατεύσουμε κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση του δίκιου κόντρα στο πραξικόπημα που επιχειρείτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ