Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Κατάπτυστο αυτό που έχει συμβεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου»

«Κατάπτυστο αυτό που έχει συμβεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου»

«Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου νομίζει ότι έχει ιδρύσει εθελοντική ομάδα στο δήμο»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Ιουνίου 2022, μάθαμε από τη Μαρία Πασχαλίδου ότι το θέατρο στη Μεγάλου Αλεξάνδρου έπιασε φωτιά, ότι κάηκαν το ταβάνι του τα ηλεκτρολογικά του και ότι είναι κλειστό ακόμη. Η κυρία Πασχαλίδου ανέφερε επίσης ότι ο δήμος κάλεσε έναν πρώην εργαζόμενό του, που τώρα δεν έχει καμία σύμβαση με το δήμο, κι εκείνος από φιλότιμο αποκατέστησε τις ζημιές. Η Μαρία Πασχαλίδου συμπλήρωσε ότι από το Πολιτιστικό Κέντρο πέρασε τεχνικός ασφαλείας, ο οποίος δεν έδωσε χαρτιά για την άδεια λειτουργίας, ενώ η Πυροσβεστική χρειάζεται τις προϋποθέσεις για να δώσει άδεια για λειτουργία, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Είναι κατάπτυστο αυτό που έχει συμβεί και θα σας πω γιατί είναι κατάπτυστο. Γιατί εδώ πέρα ψιλοκοροϊδευόμαστε κάποιοι μεταξύ μας και θα μιλήσω γι’ αυτούς που ασκούν διοίκηση και θα αναφερθώ στον πρόεδρο της Κοινότητας Ευόσμου που έχει μπερδέψει το ρόλο του νομίζοντας ότι έχει ιδρύσει εθελοντική ομάδα στο δήμο. Δεν είναι γνωμοδοτικός μόνο ο ρόλος της Κοινότητας.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας μπορούσε να επέμβει άμεσα και να το λύσει. Μπορούσε, αν είχε πάρει βέβαια την παγία του. Άμεσα θα το έλυνε, θα είχε αποκαταστήσει τα προβλήματα γιατί προβλέπεται από το νόμο να το κάνει, όταν υπάρχουν τέτοιες έκτακτες βλάβες σε δημοτικά κτίρια της κοινότητάς του και να είχε τελειώσει. Εν τούτοις κάνουν άλλες δράσεις που θα μπορούσαν να τις κάνουν και ως εθελοντές σ’ αυτό το δήμο και όχι ως πρόεδροι Κοινότητας».

«Να μας πείτε για το κτίριο. Θα λειτουργήσει; Δεν θα λειτουργήσει; Τι ακριβώς έχει συμβεί;», ολοκλήρωσε την αναφορά της σ’ αυτό το θέμα η Μαρία Πασχαλίδου.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ