Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚάπως έτσι η πλατεία του Ευόσμου γίνεται λίμνη όταν βρέχει…

Κάπως έτσι η πλατεία του Ευόσμου γίνεται λίμνη όταν βρέχει…

Το φρεάτιο της φωτογραφίας βρίσκεται μπροστά στο 2ο γυμνάσιο Ευόσμου στην οδό Μεσολογγίου. Περισσότερο μοιάζει με γλάστρα παρά με φρεάτιο. Αναρωτιέσαι εάν ξεκίνησαν από τα φρεάτια οι πράσινες αυλές σχολείων για τις οποίες γίνεται λόγος στην ιστοσελίδα του δήμου και οι πράσινες διαδρομές που οραματίζεται ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

Κάπως έτσι με τέτοια βουλωμένα φρεάτια, μόλις βρέχει οι δρόμοι του Ευόσμου πλημμυρίζουν και τα ποτάμια καταλήγουν στην πλατεία για να την μετατρέψουν σε λίμνη. Δεν φτάνει που ο δήμος μας δεν έχει τους αγωγούς ομβρίων που χρειάζεται, αλλά βρίσκεις επιπλέον φρεάτια σ’ αυτό το χάλι.

Κατά τα άλλα η διοίκηση Μανδαλιανού οραματίζεται και παρουσιάζει ως έργο εκθέσεις ιδεών που ίσως ένα τμήμα τους κάποτε να γίνει πράξη. Μέχρι όμως να γίνουν πράξη οι πράσινες διαδρομές και τα πράσινα άλογα, ας φροντίσει η διοίκηση του δήμου να καθαριστούν τα φρεάτια.

Κιμ. Ο.

ΥΓ. Από το γυμναστήριο του συγκεκριμένου σχολείου έβγαιναν οι μαθητές δημιουργώντας γέφυρα με σανίδες στην πλημμυρισμένη αυλή.

Καμαρώστε φρεάτιο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ