Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Εμείς είμαστε άχρηστοι – Γιατί δεν πήρατε εσείς πρωτοβουλία για την πανδημία...

«Εμείς είμαστε άχρηστοι – Γιατί δεν πήρατε εσείς πρωτοβουλία για την πανδημία ως γιατρός;»

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου απαντώντας στον κύριο Ανδρεάδη, ο οποίος επισήμανε, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Φεβρουαρίου 2022, ότι η διοίκηση του δήμου δεν έκανε καμία δράση για την πανδημία, είπε ότι η κοινωνία είναι πολύ ευχαριστημένη από τα όσα κάνει η διοίκησή του όσον αφορά τον covid-19. Ο κύριος Σταυρίδης τόνισε ότι η διοίκησή του προσπάθησε και ο ίδιος τσακώθηκε προκειμένου να πετύχουν να γίνονται στο δήμο μας δύο φορές την εβδομάδα rapid test γιατί ο ΕΟΔΥ διαφωνούσε.

Ο κύριος Σταυρίδης έπειτα απευθύνθηκε προσωπικά στον κύριο Ανδρεάδη και τον ρώτησε γιατί θέτει το θέμα των δράσεων σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν παίρνει ο ίδιος μια πρωτοβουλία ως ιατρός. «Εμείς είμαστε μια κακή διοίκηση. Γιατί δεν πήρατε εσείς μια πρωτοβουλία σαν γιατρός για τους εμβολιασμούς να μάσετε κάποιους άλλους γιατρούς για να μας βοηθήσετε κι εμάς;», ρώτησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σταυρίδης, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Και σας λέω εγώ εμείς είμαστε άχρηστοι. Εσείς σαν γιατρός που έχετε τόσο μεγάλο πελατολόγιο γιατί δεν πήρατε μια πρωτοβουλία;»

Τα. Σ.

Ο κύριος Ανδρεάδης θα καλέσει τον κύριο Σταυρίδη να βγάλουν φωτογραφία σε εμβολιασμούς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ