Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠρώτη η «Νέα Πνοή» με 65% σε μεγάλη δημοσκόπηση!

Πρώτη η «Νέα Πνοή» με 65% σε μεγάλη δημοσκόπηση!

Ο αντιδήμαρχος που τριγύριζε χθες τις Υπηρεσίες και έλεγε πως η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στις επόμενες εκλογές θα πάρει 65%, δεν έλεγε κάτι που το έβγαζε αβασάνιστα από το μυαλό του. Ο αντιδήμαρχος στήριζε τα λεγόμενά του σε βάσιμα στοιχεία.

Μεγάλη δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε μετά το προχθεσινό χάος το οποίο δημιούργησε ο χιονιάς στην πρωτεύουσα, έδειξε το κυβερνών κόμμα να καταποντίζεται σε ποσοστό που προσεγγίζει το μονοψήφιο αριθμό. Τον καταποντισμό της κυβέρνησης δεν τον καρπώνεται η αξιωματική αντιπολίτευση που πέφτει σε μονοψήφιο αριθμό. Επίσης καταποντίζονται και τα υπόλοιπα κόμματα, κοινοβουλευτικά και εξωκοινοβουλευτικά.

Οι πολίτες δείχνουν εμπιστοσύνη με ποσοστό 65% στη δημοτική παράταξη της «Νέας Πνοής», της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, που δεν άφησε το χιόνι να πνίξει το δήμο και που ο επικεφαλής της κατάφερε και πήρε 150.000 ευρώ για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού. Μεταξύ των εγκλωβισμένων οδηγών στην Αττική οδό, το ποσοστό της «Νέας Πνοής» ξεπερνάει το 90%!

Οι εγκλωβισμένοι οδηγοί δηλώνουν ότι τις ατελείωτες ώρες που πέρασαν εγκλωβισμένοι στην παγωνιά του αυτοκινήτου, τους κρατούσε συντροφιά η είδηση των 150.000 ευρώ που πήρε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου από τον υπουργό Ανάπτυξης και η σκέψη ότι στις επόμενες εκλογές ο δήμαρχος θα γίνει πρωθυπουργός κι έτσι δεν θα εγκλωβιστούν ξανά, αφού ο δήμαρχος δεν άφησε το χιόνι να πνίξει το δικό του δήμο, δεν άφησε το χιόνι ούτε καν να πέσει.

Τσάρλυ

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου αντιμετώπισε επιτυχώς την κακοκαιρία χωρίς να δημιουργηθεί χάος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ